Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Pár hónapja az a szomorú helyzet állt elő, hogy az APK-t nem lehet összerakni még módosítatlanul sem.
Tapasztalt és nagyon hozzáértő fórumtársunk sem bírt vele, ha pedig valamit Ő sem tud megbűvölni, akkor azt sajnos nem is lehet.
Folyamatosan próbálom a megjelenő újabb verziókat, hátha valamelyikkel lehet boldogulni, de eddig egyiket sem lehetett összerakni...
Régebben is voltak olyan verziók, amiket nem lehetett összerakni, de 1-2 frissítéssel később már jött magyarítható verzió. Bízok abban, hogy most is előbb-utóbb lesz olyan.
-
fcbarca
őstag
jó lenne ez ha frissebb lenne mert sok ramot fogyaszt
várható rá update? -
-
AtisH
csendes tag
Hi!
v3.4-es fordítás érkezni fog? Zavar, h a fél képernyőt elfoglalja a fb értesítés, h új verzió elérhető. -
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Igazad van, ezt javítom is.
Ezért érdemes követni az oldalt is, már rég az az elsődleges. Amúgy is megszóltak, hogy miért kell minden alkalmazáshoz külön blogot írni...
Szóval: http://hunapk.hu/
-
Tompie
őstag
Azt meg lehet csinálni, ha valaki postol egy youtube videót és le akarom játszani akkor automatikusan a youtube alkalmazással játssza le? ,mert most előbb megnyitja böngészőbe stb stb.
-
RootRulez
félisten
Megjelent a 2.2-es verzió!
-
Tompie
őstag
Hali!
Azt akarom kérdezni, hogy a facebook alkalmazásban, hogy lehet beállítani azt, hogy a hírek falon a rendezés: Legfrissebbek legyen mint ahogy webes felületen is lehet állítani, hogy Legfontosabbak vagy Legfrissebbek.
Köszi -
Predator2
addikt
Helló
Nekem egy Xperia mini pro-m van (SK17i)
Szeretném felrakni a magyarított fb-ot. (elötte törültem a fb frissítéseit a telefonomról)
elkezdődik a telepítés de nemsokkal később meg is szakad " Az alkalmazás nincs telepítve" üzenettel.Mi lehet a gpnd és mit lehet vele csinálni? Vagy nálam csak az angol verzió fog futni?
THX a választ.
-
RootRulez
félisten
Túl a 10.000 letöltésen!
-
mimey
tag
Sziasztok!
A következő kérdésem már máshol feltettem, de nem kaptam rá választ.
A kérdésem az lenne, hogy Facebook 1.9.10 egyik ismerősöm idővonalát sem mutatja, csak a régi "idővonalmentes" stílusban?
Azért igen idegesítő, mert így az app-ben még a saját fotó albumaimat sem tudom megnézni.
ZTE Atlas 2.3.5, rootolt.Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
-
ClaydovE
aktív tag
Az lehet hogy "Csilli-bínen" nem megy? Elindítom próbál bejelentkezni majd "Az alkalmazás sajnos leállt." hibaüzenetet kapom. Kitöröltem a cache-t próbáltam újra bejelentkezni, de ugyanaz.
-
RootRulez
félisten
válasz
germanlacika #99 üzenetére
Szia!
Ez sajnos egy előforduló hiba volt a korábbi verziókban is, ami közbe meggyógyult. Ezek szerint most megint kiújult.
-
germanlacika
csendes tag
Nekem az új verzióban az üzeneteknél hibaüzi
Moto Defy -
RootRulez
félisten
válasz
Neil Watts #95 üzenetére
Jogtalan előny? Kivel szemben? Nem versenyzek senkivel.
-
-
RootRulez
félisten
válasz
Neil Watts #93 üzenetére
Ha egy sima tárhelyre mutatna, ahonnan letölthető (pl data.hu) ott is lenne reklám és ott is visszaszámolna, az mégse spam?
-
-
Kulinger
tag
1.9.9 verzió megjelent tegnap
-
Melanor
tag
Sziasztok. Nekem samsung 10.1 tabom van és ha a facebook alkalmazásban megnézem valakinek az adatlapját nem tudok bemenni a fényképalbumába. Egyszerűen az adatlapján nincs ilyen opció. A telefonomon xperia ray persze ott figyelnek a kis ikonképek.
Tudja esetleg valaki a megoldást?
Köszi -
AtisH
csendes tag
Nálam a 1.9.7 csomag elemzési hibát ír ki.
-
AtisH
csendes tag
válasz
RootRulez #86 üzenetére
Root-olt teló, 1.3.2 angol volt/van fent eredetileg és updateltem a marketből. Egyszer a 1.9.1 magyart sikerült felraknom (talán xrecovery->cache törlés után, de nem biztos, h az segített), majd nem olyan rég backupból kellett visszaállítanom a telefont. Ezután már nem ment fel a magyar. Most már az angol sem 100%-os. 1.8.4-et felraktam, majd eltávolítás és utána már nem tudtam visszarakni.
Mindegyiket offline-ból próbáltam. Valami rendszer gebasz lehet, mert volt pár program, aminél u.i. gondjaim voltak a telepítéssel. -
RootRulez
félisten
No, ezzel a verzióval engem nem dobál ki az üzenetekből.
-
AtisH
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. SE X8-ra telepíteném a progit, de a telepítés végén kiírja, h nem sikerült. Próbáltam régebbi magyarosított verziókat és azokkal sem megy, viszont az angol apk-kat felteszi gond nélkül (mindegyik offline telepítés). Ötletek előre is köszi!
Üdv! -
RootRulez
félisten
válasz
cbalazs01 #82 üzenetére
Túl sokat nem lehet ezzel hibázni. Ha valami nem működik a honosítás után az a legritkább esetben a honosító hibája, mert mi a programokba nem tudunk belenyúlni, csak a szövegbe.
Amikor a honosítást technikai kivitelezése során ki kell bontani és össze kell rakni a programot, akkor már inkább lehetséges hiba, de azt meg végképp nem lehet kontrollálni.
-
cbalazs01
csendes tag
válasz
RootRulez #81 üzenetére
Sziasztok szerintem a magyaritásba van a hiba. Mert a marketrol felraktam a legujabb facebook klienst és az viszont tökéletessen müködik. Szoval nem tudom. Meg szeretném kérni a forditót akinek tisztelem a munkásságát, mert segit a kicsi közzösségünknek szabadidejébe, hogy megtartsuk a magyar nyelv adta lehetõségeket, hogy a legközelebbi forditásnál légyszives nézze át a felmerülõ hibákat. Mert olyan furcsa, hogy az adott telefont 2 nyelven kell egyszerre használni.
Köszönöm, hogy a forditásra szentekwd a szabadidödet és elolvastad az üzenetemet.
-
Blazius01
csendes tag
Sziasztok !
Leszedtem az 1.9.5 - öt és azzal is ugyan az a problémám. Rákattintok arra a névre akinek üzenni szeretnék és a következő üzenetet kapom:
Bocsánat !
A(z) Facebook alkalmazás (com.facebook.katana folyamat) váratlanul leált. Probálja ujra.
Ha valaki tud valamit légyszi irja meg, mert az 1.9.4 - nél is ezt kaptam vissza az 1.9.3 viszont rendessen müködik.
Szoval vissza az egyész. Kiváncsi leszek, hogy az 1.9.6 - nál javitani fogják e ezt a problémát.
Balázs
-
Blazius01
csendes tag
Sziasztok !
Egy Samsung Galaxy S tipusu telefonom van. 2.3.6 os rommal. És felraktam ezt a facebook apk - t fel is telepitette minden. Viszont ha irni szeretnék valakinek üznetet abban az esetben kiirja, valami miatt megfekszik a program és váratlan hiba miatt befagy utána meg kilép.
Meg szeretném kérdezni, hogy ez a magyaritás hibája vagy a gyári kliensé. Mivel eddig az 1.9.3 - as tökéletessen müködött. De nem létezik, hogy az 1.9.4 - es az tele van hibával.
Ha valaki tud segiteni, légyszi irja meg.
Köszi szépen.
-
Blazius01
csendes tag
Sziaszok ! A segitségeteket szeretném kérni. Nem tudom letõlteni az alkalmazást már mint magyar nyelven. Eddig mindig innen szedtem le. Valami miatt nem töltödik be az oldal. Meg a töltés sem indul el.
Samsung Galaxy S t használok. Ezt a mailt is ezzel irom.
Ha valakinek sikerült leszedni légyszi küldjétek el a blazius01@gmail.com email cimre. Elõre is köszönom.
Balázs
-
Isten88
senior tag
Sziasztok! Nekem nem jelez a facebook már egy ideje...mi lehet a gond? Az eseménymeghívásokról és barátfelkérésekről értesít, de üzenetekről nem. Minden jól van beállítva a Facebook alkalmazáson belül, szinkronizálásnál is direkt mindent aktívvá tettem, mégsem értesít, pedig elvileg már real-time kellene jönnie az értesítéseknek.
Építő jellegű ötletekkel ki tudnátok segíteni? Előre is köszönöm! -
RootRulez
félisten
1.8.4...
-
Dusee
őstag
hello!
először is köszönet, hogy elvégezted azt, amit az app készítői "elfelejtettek"
egy-két észrevétel a magyarítással kapcsolatban:
a "menüben" kedvencek helyett favorites van, a check in-t szerintem nem szétnéznek kellett volna írni, inkább bejelentkezés, vagy maradhatott volna check in
a "release to update" helyett is lehetett volna azt írni, hogy "engedje el a frissítéshez", ha már "húzza le a frissítéshez" van.
ez nem kritika, csak egy pár javaslat, egyszerű júzerként ezek szembetűnőek voltak nekem
üdvszerk: találtam egy másik bug-ot:
eseményeknél kimaradtak a fordításból a "future" illetve "past" szavak. -
RootRulez
félisten
válasz
bryan051992 #65 üzenetére
Ez maga a "gyári", (legalábbis a legtöbb teló ezzel jön ki) csak bele lett rakva még egy nyelv. tehát ugyanolyan.
-
RootRulez
félisten
válasz
bryan051992 #63 üzenetére
Jep!
-
RootRulez
félisten
válasz
bryan051992 #61 üzenetére
Jep!
-
bryan051992
tag
hello!ezzel a facebookal is lehet szinkronizáni a névjegyeket h a képüket kitegye?
-
RootRulez
félisten
1.8.2!
-
tutis
őstag
nekem se megy, optimus black 2.2-es android..
-
embe
nagyúr
válasz
RootRulez #50 üzenetére
Szia!
Mi a gáz? Eddig simán leszedtem a a Blde-re a Facebook és az ES Fileexplorer progit. Most meg nem lehet telepíteni. Egyiket sem. Csak máshonnan leszedtem valami régi verziót. Most egy LG Black Optimus telót használok. Ha bemásolom a telítőfájlt, vagy letöltöm a telóra, akkor már telepítésnél, amikor választhatok, hogy telepítem vagy mégsem, már nem az apk. neve jelenik meg, hanem valami ilyesmi: com.facebook. katana....
Meg a fájlkezelő sem a kis telepítő ikonját jelzi, hanem egy kis kockát benne a droid figura.
Telepítés után természetesen nem indul el, hibaüzenettel leáll.
Nem tudnád ennek a 2 appnak a telepítőjét elküldeni az adatlapomon szereplő email címre?!?
Köszi előre is! -
RootRulez
félisten
Kedvenc facebook programunk komolyabb változásokon ment keresztül...
-
bul07
nagyúr
válasz
RootRulez #48 üzenetére
Kétszer is megpróbáltam felrakni, hátha én szúrtam el valamit , de nagyon semmit nem lehet elszúrni
Nembaj jó az angol is, főleg hogy én nem fogom használni
Amúgy is sose gondoltam hogy az androidnak ennyi nyűgje van, minden kis biszbaszért telepíteni kell valamit, na de nincs mit tenni -
RootRulez
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz
RootRulez #46 üzenetére
ZTE Blade , ahogy megvettem Firmware verzió 2.2 (T-mobil)
Azóta feltettem a market-ből és az tökéletesen működikQR kóddal közvetlenül a telefonra akarta menteni az se ment A letöltés sikertelen volt
Lehet mert rar-ba van, és nem tudom hogy minek de ott a 1.7.1 is a rar-baMa voltunk Kolozsváron, tesóm képet akart feltenni a facebookra a telefonomal de én nem facebook-zok így nem volt a telefonom felkészítve rá (nyílt wifi az volt sok)
-
bul07
nagyúr
Telefon memóriakártyájára felmásol a 1.7.2 apk majd telepítés ami sikeres de viszont elindítani nem tudom , ez a hiba üzenet jön
Sajnálom!
Az alkalmazás com.facebook.katana(folyamat com.facebook.katana) váratlanul leállt. Kérem, próbálja újra.Az angol elsőre felment rendesen,működött is, majd leszedtem, mondom magyarul jobb lesz , most ez szedem le és megy az angol,csak beírtam ide hogy nekem ezt dobta
-
RootRulez
félisten
Tegyek bele másik ikont? Vagy fölösleges?
Én egy ilyet mókoltam paint-tel -
RootRulez
félisten
1.7.2-es verzió is magyar...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Magyarítottam a friss verziót!
Töltsétek, használjátok!
-
levibeka
csendes tag
Hali!
nekem az 1.3.2 verzió van fenn és nem engedi letörölni és rá se tudom frissiteni ezt a verziót, ötletek??
-
RootRulez
félisten
válasz
kovacsnebabi #27 üzenetére
Örülök, használd egészséggel!
-
RootRulez
félisten
válasz
kovacsnebabi #23 üzenetére
jobb felső sarokbanvisszaszámol, majd egy "skip ad" gomb jelenik meg, arra kattanj...
-
hoffman_
nagyúr
Ezzel a klienssel az az egy baj van, hogy már szűzen(magyarítás) nélkül is egy hulladék, én utálom
-
RootRulez
félisten
1.6.4-es frissítés!
-
RootRulez
félisten
Ma is frissült a program egy kicsit én meg magyarítottam egy kicsit.
-
RootRulez
félisten
Kedvenc Facebook alkalmazásunk ma kapott egy frissítést és ezek után magyarítást is.
-
RootRulez
félisten
Túl a 200 letöltésen!! Örülök, hogy nem magamnak csináltam és sokan használjátok.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Van 1.6.1-es verzió, ami már magyarul is elérhető! Aki korábban már az általam készített magyarítást használta, annak nem kell külön törölni azt, csak telepítsétek fel ezt és nem kell az emailt/jelszót újra bepötyögni.
-
RootRulez
félisten
Szia! Valószínűleg ez a program van benne gyárilag Facebook kliens gyanánt... Így látatlanba azt a megoldás próbálnám (ha rootolva van a telefonod), hogy másold be ezt az apk.t a gyári helyett a gyökérkönyvtár/data/app-ba (már ha itt van, de max rákeresel a fájlrendszerben...
-
gatto_
senior tag
Üdv!
Letöltöttem a programot, de nekem valamiért nem megy fel. Egy HTC Desire S-em van és mikor telepítem megkérdezi, hogy "rendszeralkalmazás... tényleg le akarom cserélni.. blabla, igent nyomok, elindul a telepítés, aztán kiírja, hogy "az alkalmazás nem került telepítésre" A telefon lévő verzióra azt írta, hogy 1.5.1. ezt a marketről lefrissítettem a legújabbra. 1.6-ra de semmi. Nem megy fel sehogy. Valami tipp?
-
RootRulez
félisten
Jobb oldalon, fent van egy visszaszámoló, ha az végez átvált "Skip AD" feliratú gombra, akkor tölthető a cucc.
Egyébként egy érdekes hibára lettem figyelmes, a priviket úgy jelenítette meg, hogy a másik fél neve helyett azt írta, hogy "Facebook felhasználó", valszeg én kavartam valamit, de javítva.
-
acura
tag
Sajnos nem tudom a linkről letölteni, csak az iphone-t nyertem popup ugrál be egyfolytában. :\
Légyszi tedd ki máshova is ha tudod, mert szívesen használnám. -
RootRulez
félisten
No akkor tessenek nézni és tölteni!! Némi frissítésen ment át a progi.
-
RootRulez
félisten
Marketen pár napja megjelent az újabb verzió, annak is nekiestem, jelenleg itt tartok... Töltsétek!
-
URL-eket rövidíteni lehet vele. Amikor az egyén rákattint az URL-re, feljön egy öt másodpercnyi hirdetés, és utána megy tovább a kívánt linkre. Pl: http://adf.ly/4x8A <- ez a logout főoldalra vezet. A magyar kattintásokért 0.00015 dollárt kapsz. Kell lenni pl. egy Paypal kártyádnak, és amikor összegyűlik öt dodó az adf.ly-os felhasználódon, akkor a pénz átvándorol a Paypal számládra.
-
Lehet lehurrogsz, de mi lenne ha adf.ly-os linkeket tennél be? Legalább lenne belőle egy kis $$.
-
RootRulez
félisten
Töltsétek, nézzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged