Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazius01
csendes tag
Sziasztok !
Leszedtem az 1.9.5 - öt és azzal is ugyan az a problémám. Rákattintok arra a névre akinek üzenni szeretnék és a következő üzenetet kapom:
Bocsánat !
A(z) Facebook alkalmazás (com.facebook.katana folyamat) váratlanul leált. Probálja ujra.
Ha valaki tud valamit légyszi irja meg, mert az 1.9.4 - nél is ezt kaptam vissza az 1.9.3 viszont rendessen müködik.
Szoval vissza az egyész. Kiváncsi leszek, hogy az 1.9.6 - nál javitani fogják e ezt a problémát.
Balázs
-
Blazius01
csendes tag
Sziasztok !
Egy Samsung Galaxy S tipusu telefonom van. 2.3.6 os rommal. És felraktam ezt a facebook apk - t fel is telepitette minden. Viszont ha irni szeretnék valakinek üznetet abban az esetben kiirja, valami miatt megfekszik a program és váratlan hiba miatt befagy utána meg kilép.
Meg szeretném kérdezni, hogy ez a magyaritás hibája vagy a gyári kliensé. Mivel eddig az 1.9.3 - as tökéletessen müködött. De nem létezik, hogy az 1.9.4 - es az tele van hibával.
Ha valaki tud segiteni, légyszi irja meg.
Köszi szépen.
-
Blazius01
csendes tag
Sziaszok ! A segitségeteket szeretném kérni. Nem tudom letõlteni az alkalmazást már mint magyar nyelven. Eddig mindig innen szedtem le. Valami miatt nem töltödik be az oldal. Meg a töltés sem indul el.
Samsung Galaxy S t használok. Ezt a mailt is ezzel irom.
Ha valakinek sikerült leszedni légyszi küldjétek el a blazius01@gmail.com email cimre. Elõre is köszönom.
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest