- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Egyrészt nem mindenhol jár a Samsungra sem 2 év garancia másrészt a használt telefonoknak is lesz új gazdája. Én is preferálom addig használni a telefont még garis. Majd korrekt áron el lehet adni és némi ráfizetéssel megvenni az új modellt a megjelenés után pár hónappal. Így sem sokkal költségesebb, mint mondjuk 3-4 év után kidobni a régit és akkor venni egy újat.
-
Silenzio
addikt
Ezt eddig tényleg senki sem szúrta ki?!
"viszonteladói listára hivatkozva osztotta meg a Galaxy S8 és S8+ várható árát, valamint azt is, hogy mennyibe fognak kerülni a legújabb modellek"
Mint Douglas Adamsnél: "Lassú, ámde lassú léptekkel elindult felé."
-
Fejvadi
nagyúr
3 hónappal később már féláron adják, csak vegye valaki.
-
willope
tag
Jó, de nem hiszem, hogy sok eladási rekordot döntene. Telített már a piac.
Vajon mikor jönnek már rá az emberek, hogy nem kell évente venni egy ilyen méregdrága eszközt?
Én még a Note 4-et nyúzom már harmadik éve, de csak idén kezdtem érezni, hogy kéne a váltás.
Nem azért, mert már annyival jobbak lennének az új modellek. Nem azok. Nekem is van 2K kijelzöm, gyorstöltésem, NFC, 3GB ram mindenre elég, játék, faszbuk, whatsapp, netflix, office...
Csak már a kameralencse berepedt és homályosak a képek. A kijelzö meg sárgás. A mikrofon meg akadozik a rengeteg diktafonozástól. -
S8 Mini-ről még nem tud?
-
rajd
tag
Szerintem is ez itthon még drágább is lesz, ráadásul személy szerint két kártyás verzió(ka)t használok, az meg még plusz... Nem érdekel, eladom a jószágokat, meg ha kell a tanyát is, csak gyüjjön már!
-
-Faceless-
őstag
válasz
bulikavagyok #10 üzenetére
Én is ezen lepődtem meg, azt hittem az edge-re fog még rátenni egy 100-ast.
#doooo főleg úgy hogy nem is kifejezetten volt ár emelés
-
doooo
veterán
Ez nyilván nem épp elfogadható indok ekkora áremelésre... de valószínűleg az előállítási ár is magasabb az S8-ak esetében, mint az S7 szériánál...
-
ORCA58
addikt
Kettőt is veszek, legfeljebb nem eszünk pár hónapig!
-
válasz
fornettisuti #9 üzenetére
Annyival magasabb is, mert a sima S7 700-al nyitott. Vagyis ha úgy nézzük nem nőtt az ár, mert idén már nem lesz flat S szériás Samu, így most az S8 annyin nyit mint tavaly az S7 edge.
-
-
kbyte1024
veterán
Lesz az több is itthon!
-
válasz
Dr. 444Hertz #2 üzenetére
Ennyit romlott volna a Forint 1 év alatt?
S7 edge hivatalos ára 260 ezer Ft
S8+ 900 euró, vagyis 280 ezer Ft -
-
Csapoati
nagyúr
válasz
-Faceless- #1 üzenetére
Fradiról Újpestre váltott a Samsung.
-
válasz
-Faceless- #1 üzenetére
Ha így lesz, nem kérnek többet, mint amennyit anno az S7-ekért, szóval tényleg nem lenne rossz.
-
-Faceless-
őstag
Ha tényleg így lesz, akkor ez még meglepően jó ár. Én legalábbis legalább 100€-val többre számítottam volna.
RIP Emerald Green
Új hozzászólás Aktív témák
ma Roland Quandt általában megbízható forrásnak bizonyul, ezúttal az új Samsung Galaxy csúcskészülékről vannak tuti tippjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest