Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#65675776 #59 üzenetére
Igen, jobban belegondolva ez igaz.
Rájöttem, hogy ezt a cikket is fenntartásokkal kell fogadni, mert kissé mintha megint szenzációhajhászra sikerült volna, én meg rögtön az első gondolatomat kiböffentettem.Amit meg nem szabad, kétszer át kell gondolni az ilyen dolgokat, mielőtt az ember az első hülye manipulált gondolatát kinyögi.
Legfőképp ez a magánkézbe adósdi az, ami felháborítja a nagy többséget, legfőképp azért, mert ennek a hátterét valahogy az ilyen jellegű cikkek mindig szeretik homályban tartani, nem eloszlatni az esetleges aggályokat. A "magánkézről" mindenkinek az a legelső parája, hogy az már csak rossz lehet...csak hát egy ilyen cikkben erről azért árnyaltabban kellene fogalmazni. (Nyilván a cikkírók is csak akkor tudnak erről árnyaltabban, több információ birtokában nyilatkozni, ha már rendelkezésükre áll a többletinformáció. De ha ez nincs így, akkor még nem kell megírni a cikket, vagy jobban utána kellene járni. Persze így könnyebb, mert erre ugrik a nép. És akkor olvassák a cikket, nő a látogatottság, a hozzászólások száma, etc...)A cikkről meg még annyit, hogy mintha egy rossz és gyors fordítás lenne, pl. a következő mondatnak semmi értelme:
"A projektre vonatkozó terveket az információszabadságot biztosító törvényt alkalmazó Guardian munkatársai szerezték meg."Szerk.:
(#99) Kopi31415: alapvetően egyetértek veled abból a szempontból, hogy nem szabad dobálózni azzal, hogy mi nem szabályos/jogszerű és mi nem, ha az illető ezekkel nincs teljesen tisztában, és azzal dobálózik, hogy használd a Google-t, ha erre vonatkozó jogszabályokat akarsz (ami nevetséges vitaérv, ha lehet annak nevezni), de mondjuk azért Te kihagyhatnád a sértéseket a másik felé, mert az sem jó vitázási technika.Ezt csak jótanácsból mondtam, nem izélgetésként.
(csak mert engem is zavarna, ha valaki egy vita során azzal a kedves érvvel jönne, hogy én baromságokat hordok össze)
-
hejesírásó
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged