- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #124 üzenetére
Én meg vagyok annyira tapasztalt, hogy ne higgyek el mindent elsőre.
-
válasz
MasterMark #122 üzenetére
Nem értem minek kell magadra venni. Amíg valamiről annyit tudni, hogy csak egy ember tapasztalja, s nem tudom reprodukálni, addig az elég nagy valószínűséggel egyedi probléma. Ha már két-három emberről is tudni, miközben nincs vagy elenyésző az ellentmondás, akkor hirtelen megugrik az esélye annak, hogy általános probléma. Itt ez történt.
-
Na, ennek akkor nagyon örülök, hogy relatíve ilyen könnyen, távgyógyítással, iPhone nélkül megoldódott az iOS probléma.
-
válasz
MasterMark #114 üzenetére
Aztaq, remélem marad is így.
Kop-kop-kop.
Köszi a tesztelést.
-
Újabb patch ment fel. Talán ez a trükk müxik.
Közben kapott extra paddingot az aljára minden legördülő, hogy a tartalom helyett azt takarja ki a floating address bar.
-
válasz
MasterMark #111 üzenetére
Mert valójában iOS specifikus a dolog, nem is Safari. Lehet még Firefox alatt is rossz. Android viszont tökéletes.
-
válasz
MasterMark #109 üzenetére
Ez jó kérdés, az iOS / Safari fejlesztői tudnák megmondani.
ITT egy leírása a problémának, már legalább 5 éve jelen van.
-
válasz
MasterMark #96 üzenetére
"Most nem alatta pörgeti, hanem simán csak befagy."
Ezt a fosch bughalmaz Safarit. Szánalmas az, hogy nem képesek hibamentesen megírni azt, hogy ha két görgethető elem van, akkor a felül lévőt görgesse, ne az alsót.
Több böngészőnek ez valahogy sikerült tökéletesen, Safarinak meg ultrabugos. Hát akkor sajnos tényleg gányolni kell durván, majd még megpróbálok még valamit.
"Az aljára még mindig nem lehet lemenni."
Ez másik probléma. Az alsó overlay (címsor, funkciógombok) által kitakart rész is valamiért a viewport része, pedig ugye nem kéne, nem értem miért van ez. Android alatt is van hasonló, habár kisebb probléma, ritkán jelentkezik. Szerencsére ezt jóval könnyebb lesz javítani, csak adok egy jó nagy paddingot, ha nem lehet megoldani normálisan.
-
válasz
Viktor0610 #92 üzenetére
Webfejlesztők sem.
-
Közben rákerestem, s sokan szívnak emiatt, vannak rá ilyen-olyan workaroundok, a Safari az új Internet Explorer. Hát ez tök jó, csak egy iPhone kell.
Nekem természetesen egy sincs a közelemben, de megpróbálom amit lehet, majd itt jelzem, ha kész.
-
Két adat mérés, három adat már statisztika. Nézem...
Aki ritkán találkozik vele az mit jelent? Középen görgetve vagy szélén más esetleg?
-
válasz
MasterMark #74 üzenetére
Mivel rajtad kívül senki sem panaszkodik erre, ezért egyedi problémának tűnik. Ha tetszik, ha nem. Egyébként éppen segíteni szeretnék, érthetetlen a stílusod.
-
válasz
MasterMark #70 üzenetére
Ahelyett ott az említett menü. A görgetés nálam tökéletes, és más se jelzett ezzel problémát az elmúlt években. Ez valami egyedi probléma lehet.
-
válasz
MasterMark #65 üzenetére
Einstand.
-
Most olvastam csak ezt a topikot.
Szóval, ez ugye nem végleges, hanem BÉTA. Szerintem is túl kontrasztos, főleg mobilon OLED kijelzőn. Meg vannak egyébként problémák is, pl rikító színek. Majd reszelünk rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest