- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #138 üzenetére
Az nice. Csak amiatt kérdezem mert én hardveraprót szoktam legtöbbet használni és a mai napon egyszerűen visszaváltott dark mode (beta)-ból világos témára. Aztán keresgéltem a beállításokba de már sehol nem találom valamiért. Lehet én bénázok (bár azt nem értem miért váltott vissza sötétről világosra magától) de akkor hol is lehet ezt pontosan módosítani? (úgy rémlett hogy a Beállításaim vagy a Prémium beállítások alatt volt)
-
-
válasz
Viktor0610 #136 üzenetére
Üdv. Megszűnik a dark mode? Nem lesz befejezve a fejlesztés? Mi az oka ha lehet érdeklődni? (nekem személy szerint nagyon tetszett, majdnem mindent dark mode-ba használok, persze voltak még színezési hibák itt ott de gondoltam idővel majd javítva lesznek, még így is egész használható volt.)
-
-
kunka9096
csendes tag
Esetleg tudni, hogy nem prémium tagoknak mikorra lesz elérhető? Köszi előre is!
-
winhate
őstag
(kivétel Logout, ott nem is lesz addig, amíg az egészet le nem cseréljük).
Na azt már nem !
Az egyetlen értelmes használható felület.
Mutass már egy statisztikát pls hányan használják logout ról a fórumot. -
V.Milán
aktív tag
Az csalásnak számít, hogy samsung internettel (beépített éjszakai mód) prémium nélkül dark modeban használom a lapcsaládot a kezdetektől?
-
Archttila
veterán
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Hurra!
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
MasterMark #65 üzenetére
+1
-
válasz
MasterMark #124 üzenetére
Én meg vagyok annyira tapasztalt, hogy ne higgyek el mindent elsőre.
-
válasz
MasterMark #122 üzenetére
Nem értem minek kell magadra venni. Amíg valamiről annyit tudni, hogy csak egy ember tapasztalja, s nem tudom reprodukálni, addig az elég nagy valószínűséggel egyedi probléma. Ha már két-három emberről is tudni, miközben nincs vagy elenyésző az ellentmondás, akkor hirtelen megugrik az esélye annak, hogy általános probléma. Itt ez történt.
-
-
Na, ennek akkor nagyon örülök, hogy relatíve ilyen könnyen, távgyógyítással, iPhone nélkül megoldódott az iOS probléma.
-
Itt senki sem alszik ?
-
aero.
veterán
válasz
Luck Dragon #116 üzenetére
Szintén, köszönjük.
-
-
válasz
MasterMark #114 üzenetére
Aztaq, remélem marad is így.
Kop-kop-kop.
Köszi a tesztelést.
-
Újabb patch ment fel. Talán ez a trükk müxik.
Közben kapott extra paddingot az aljára minden legördülő, hogy a tartalom helyett azt takarja ki a floating address bar.
-
válasz
MasterMark #111 üzenetére
Mert valójában iOS specifikus a dolog, nem is Safari. Lehet még Firefox alatt is rossz. Android viszont tökéletes.
-
MasterMark
titán
Beakadás után egy idő után amúgy újra görgetődik. Chrome alatt is ugyanígy működik.
Amúgy egész iOS-en csak WebKit böngészömotor van, az összes böngésző ezt használja.
Az alsó részhez meg adj hozzá x üres területet akkor látnánk az alját is. De nekem ez az egész overlay-es görgetős menü nem tetszik.
-
válasz
MasterMark #109 üzenetére
Ez jó kérdés, az iOS / Safari fejlesztői tudnák megmondani.
ITT egy leírása a problémának, már legalább 5 éve jelen van.
-
-
válasz
MasterMark #96 üzenetére
"Most nem alatta pörgeti, hanem simán csak befagy."
Ezt a fosch bughalmaz Safarit. Szánalmas az, hogy nem képesek hibamentesen megírni azt, hogy ha két görgethető elem van, akkor a felül lévőt görgesse, ne az alsót.
Több böngészőnek ez valahogy sikerült tökéletesen, Safarinak meg ultrabugos. Hát akkor sajnos tényleg gányolni kell durván, majd még megpróbálok még valamit.
"Az aljára még mindig nem lehet lemenni."
Ez másik probléma. Az alsó overlay (címsor, funkciógombok) által kitakart rész is valamiért a viewport része, pedig ugye nem kéne, nem értem miért van ez. Android alatt is van hasonló, habár kisebb probléma, ritkán jelentkezik. Szerencsére ezt jóval könnyebb lesz javítani, csak adok egy jó nagy paddingot, ha nem lehet megoldani normálisan.
-
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610 #103 üzenetére
Tök jó, csak nem erről volt szó, és a hiba se ez.
Én is látom hogy nálatok meg mi a stílus, hogy mindenki hülye az oldal meg tökéletes, csak sajna nem így van.
Az meg hogy megsértődtök ezeken ha megmutatom mi rossz, az külön nevetséges ne haragudj.
-
válasz
MasterMark #101 üzenetére
Látom, ez a stílus alap nálad.
Csak segíteni próbáltam, miszerint ha egy bejelentkezés nem jelentkeztet be az összes oldalon, akkor a hiba nálad van.
De ne aggódj, nem zavarom köreid a továbbiakban. -
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610 #100 üzenetére
Miért kell mindent magyarázni neketek? Igen én is scripteket írok, tudom milyen az ha azt mondják nem működik, én is azt mondom mindenki más a hülye, de 10-ből 9-szer tényleg a saját kódomban van a hiba.
Na most itt a hiba az, hogy 404 not foundot dob erre a linkre ha nem vagy bejelentkezve. Ez így nyilván nem jó. Dobja a bejelentkezést, vagy adja be az oldalt üresen és felül hagy jelentkezzek be.
De gondolom kipróbálni is derogál.
-
válasz
MasterMark #98 üzenetére
Nincs hiba, ha be kell jelentkezz egyik-másik oldalra.
Vagyis de, nálad van gond.
Engedélyezd a 3. féltől származó sütiket. -
aero.
veterán
válasz
MasterMark #98 üzenetére
Jogos, lejárt a süti
-
válasz
Viktor0610 #92 üzenetére
Webfejlesztők sem.
-
-
Közben rákerestem, s sokan szívnak emiatt, vannak rá ilyen-olyan workaroundok, a Safari az új Internet Explorer. Hát ez tök jó, csak egy iPhone kell.
Nekem természetesen egy sincs a közelemben, de megpróbálom amit lehet, majd itt jelzem, ha kész.
-
válasz
MasterMark #70 üzenetére
Ez nálam is jelen van iPhone + iPad Pro
-
MasterMark
titán
Nem ritkán, hanem mindig így van. (Gondolom arra írta hogy ritkán találkozik vele hogy nem használja az oldalt.)
A legalsó része nem látható mert nem enged legörgetni addig ez azonnal fennáll.
Az hogy egy idő után megsértődik, és egyáltalán nem görgeti csak mögötte az oldalt az egy pár próbálkozás után jön be miután megpróbálsz lemenni az aljára amit nem akar megmutatni.
-
Két adat mérés, három adat már statisztika. Nézem...
Aki ritkán találkozik vele az mit jelent? Középen görgetve vagy szélén más esetleg?
-
DigitXT
félisten
Valóban előjött a bal oldali sáv, de ettől függetlenül a tartalom megjelenítése
szerintem köszönő viszonyban nincs a régi felülettel: ökörhugyozás jelleggel
jelenik meg a hozzászólás, egyszerűen rossz ránézni, rossz olvasni.
Ameddig van rá lehetőség, én inkább a régi nézetet preferálom, szubjektíve... -
DigitXT
félisten
Jah, természetesen desktop nézetben vagyok, ezt el is felejtettem.
Szóval lehet, van rá valami beállítás, de mivel más oldalak szar mobilos
nézetei miatt mindig desktop nézetben van a mobilos böngésző, emiatt
a reszponzív felület rejtelmeibe nem mélyedtem el... Amúgy nem értem,
miért lenne kötelező a logout alatt futó fórumot is átalakítani: ott van öt
másik domain, ugyanennek a fórumnak. Az elég trendi. Nyilván van róla
statisztikátok, hogy melyiket hányan használják: ez eddig megúszta...Ui: simán lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, és felhasználói
szokásaimmal, vagy régimódi igényeimmel, de eddig legalább választás
kérdése volt, hogy melyik domaint használom... Persze bele lehet gyúrni
ezt is a trendbe. Aztán ha nem tudom használni, mínusz 1 az 1 millióból.
(Ha sok ilyen vén majom van, akkor meg mínusz az a "sok"... Prémiumot
fizetek, több funkcióját használom: esetleg lehetne oldschool nézet is...) -
válasz
MasterMark #74 üzenetére
Mivel rajtad kívül senki sem panaszkodik erre, ezért egyedi problémának tűnik. Ha tetszik, ha nem. Egyébként éppen segíteni szeretnék, érthetetlen a stílusod.
-
DigitXT
félisten
Abban semmi szubjektív nincs, hogy mobilon a teljes bal oldali sáv hiányzik.
(Régebben úgy emlékszem a jobb oldal hiányzott, de lehet ködös az emlék.)Az viszont egészen biztosan megvan, hogy kifejtetted, hogy azért ilyen, mert
hiába bődületes a fizikai felbontása a mobil alacsonyabb "logikai" felbontást
"jelent", emiatt vesznek el funkciók... Ha ez így van az egész dizájn zsákutca.
(Azzal együtt tudok élni, hogy görgetni kell az oldalt a kilógó funkciójáért. De
azzal nehezen, hogy a komplett funkció elvesztett... forgassam a készüléket,
akkor bejön a magasabb logikai felbontás, így talán visszajön a funkció is...)Desktopon már rég néztem az új dizájnt. Ott a szélesség biztos okés, csak a
felbontáshoz képest olyan lóbaszó betűkkel van minden, hogy tartalom nem
fér ki sok... Talán anno még összehasonlító screenshotokat is lőttem.Ui: sajnos nem emlékszem a topik címére. De még Parcival is váltottunk pár
HSZ-t, hogy egyáltalán nem rosszindulatból mondom, amit: szerintem azóta
nem sok minden változott: megszokik vagy megszökik. (Idestova 18 éve ide
járok napi szinten. Valószínűleg én vagyok túl régi bútordarab a trendekhez.) -
válasz
MasterMark #70 üzenetére
Ahelyett ott az említett menü. A görgetés nálam tökéletes, és más se jelzett ezzel problémát az elmúlt években. Ez valami egyedi probléma lehet.
-
DigitXT
félisten
Konkrétan mobilon használhatatlan. Desktopon meg FullHD-ben is
alig fér ki valami. (Bár ez nem csak PH probléma, hanem általános,
pl. a Win10-nél is. Olyanok lettek az UI-k, hogy arra nincsen szó, ám
ha kipróbálod 4K-ban, skálázással, akkor egész jó. Szóval mintha a
kettő közé (1080p vs. 4K) tervezték volna, ha egyáltalán tervezték.)Ui: ezt anno a bevezetésénél kifejtettem, azóta se szoktam át rá, így
először a gamepod alól fórumoztam. Aztán mikor az elesett: logout.
Ha annak is reszeltek, nem tudom mi marad. Ja de: az új felület. -
MasterMark
titán
-
DigitXT
félisten
válasz
Viktor0610 #67 üzenetére
Ha a logout is elesik, nem tudom, hol lehet majd normálisan fórumozni...
-
válasz
MasterMark #65 üzenetére
Bjørgersson(ék) nem is fognak.
Majd lezso6(-ék). -
válasz
MasterMark #65 üzenetére
Einstand.
-
MasterMark
titán
válasz
Bjørgersson #63 üzenetére
Ne nyúljatok a logout-hoz, el a kezekkel!
-
válasz
Bjørgersson #63 üzenetére
Igen-igen!
-
Bjørgersson
félisten
Akkor most már jöhet végre a reszponzív Logout.
-
subset
senior tag
It's a dark side of the force
-
Most olvastam csak ezt a topikot.
Szóval, ez ugye nem végleges, hanem BÉTA. Szerintem is túl kontrasztos, főleg mobilon OLED kijelzőn. Meg vannak egyébként problémák is, pl rikító színek. Majd reszelünk rajta.
-
-
FattyDove
őstag
Én nem tudom, hogy hogyan nem ég ki a szemetek
-
janeszgol
félisten
-
-
Sanya
nagyúr
A mobilos böngészőmben csak 1 kapcsoló, és nem kell állítanom semmit. Lokalizációmhoz képest naplementekor bekapcsolja, napfelkeltekor kikapcsolja. Éljen a Prohardver sötét módja!
-
tboldi
nagyúr
Asztali gép Windows 10-zel és a legfrissebb Chrome-mal, de iPhone-on iOS 14.8-cal és Safarival, valamint a ThinkPad X230 Linux Minttel és Chrome-mal is ugyanez. A MacBookot nem próbáltam, de gyanítom, semmivel nem lenne másabb.
Amúgy rájöttem, hogy csak a régi szerkesztőben ilyen, ha az újra váltok (amit nem szeretek
), akkor oké. És ezért tűnt úgy, hogy a lapcsalád többi oldalán is jó, azok az új szerkesztőben voltak, mikor próbáltam. Most megnéztem újra, azokon sem látszik jól a beírt szöveg a régire váltva.
Szóval egyáltalán nem gép, OS vagy böngészőfüggő, hanem az oldalon van a hiba. Persze tudom, hogy béta.
-
Reaper
őstag
Nagyon jó lett, főleg a MA a fekete/zöld kombóval
-
ablack
senior tag
Nekem se tetszenek az ennyire "fekete" sötét témák.
A Twitter "Dim" sötét módja jó példa arra, hogy milyen egy jó sötét téma, legalábbis számomra.Itt is jobb lenne inkább egy sötétszürke alap szerintem a többi szövegénél is, nem csak a kommentekben, hanem például a cikkeknél/hirdetéseknél/fórumtémáknál.
-
szívesen látnék egy statisztikát, hogy a pl a fejlesztők hány százaléka használ sötét témát a munkája során a fejlesztői környezetekben.
én akkor szoktam áttérni a világosra, ha valamilyen nagyon napsütéses környezetben dolgozom, akkor számomra logikusabb/kényelmesebb a világos.weboldalaknál pedig szintén nagyon kellemes, ha egy esti netezésnél a sötétre állított telefon téma után nem égeti ki a retinát egy fehér hátteres oldal. Tényleg szinte elvárás a sötét téma, én nagyon örülök hogy jön a PH család oldalaira is
-
Semplar
őstag
válasz
adi mester #31 üzenetére
Jah az a sárga a legzavaróbb. Chome Dark Mode
-
Áthozom ide a másik topikból
Sötét módhoz: én, mint oled kijelzős, jobbnak tartanám, ha a teljes feketéből lenne sok, a szürkéből kevés, és esetleg a hozzászólások fejlécébe lehetne tenni a lapcsalád oldalainak megfelelő szín sötétített változatát 🤔 ja meg a piros nagyon világít
Csak ennyit szerettem volna hozzátenni, örülök, hogy készül
Mára sikerült szokni a kinézetet, a néhány piros fototrenden sem vészes már annyira a szememnek, viszont tényleg örülnék a full feketének, Twitteren is imádommondjuk csak mobilon, weben abból is a "sötétkéket" használom.
-
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Ebből látszik, hogy én sem olvastam el a cikket
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Inkább ne cseréljétek le, legalább maradjon meg egy felület jónak.
-
-
Logouton nincs dark mode a mobil nézetben... vagy csak nem tudom hol van a kapcsoló
Máshol működik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
adi mester #31 üzenetére
-
adi mester
aktív tag
Egész jól sikerült, elsőre senkinek sem szoktak tetszeni az újítások, nekem viszont tetszik, jó az irány. Kevésbé bántja a szemem, mint a világos mód szürke alapháttere, bétának mindenképp jó.
Észrevételekkel lehet segíteni esetleg?
Tipp:
- Fehér betűszín helyett ki kellene próbálni a bétát szürkébb árnyalatú betűszínnel. A szürke karakterek is jól látszanak fekete háttérnél és nem lenne annyira zavaró a fehér - fekete közötti kontraszt.- A prohardver menüpontjainak színe a sárga, fekete háttérrel viszont elég zavarónak találom a sárga témaajánlókat és a legördülő menüpontok sárga színét.
Egy világosabb színvilágot össze tudtok esetleg hozni a sötét móddal?
Pl az IT Cafe világoskék háttere marha jó összhangban van a sötét móddal.- Bug: Privát üzeneteknél az avatarok pixelesek, illetve alapból fehér a hátterük, aminek egy része átüt.
Sok sikert a projekthez!
-
Nekem nagyon bejön ez a fekete (kontrasztos) téma, simán olvasható monitoron és telón is. Elvégre ez dark theme és nem grey theme.
-
Nekem kifolyik tőle a szemem, ki is kapcsoltam.
-
Semplar
őstag
-
válasz
MasterMark #21 üzenetére
Plazma TV-n tökéletes a dark mód kinézete, nem túl kontrasztos!
-
Goose-T
veterán
válasz
MasterMark #21 üzenetére
Ha nem akarsz ennyire kontrasztosat, akkor használd a Dark Reader kiegészítőt.
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
Most olyan lett mint a kisegítőlehetőséges kontrasztos nézet. Egy dark módnak nem kell ennyire kontrasztosnak lennie alapból.
-
válasz
MasterMark #18 üzenetére
Szerintem is van rajta javítanivaló.
Szerinted mi az? 🤔 -
MasterMark
titán
Hogy néz ez ki?
-
-
Ui.: A Hardverapró sajnos nem lett sötét mód, mikorra várható?
-
-
Goose-T
veterán
Mondjuk egy screenshotot kitehettetek volna, hogy legalább lássa az egyszerű peon, mire ad ki pénzt.
-
Nagyon tetszik, köszönöm!
-
Yeyyyy
-
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem, hogy átlag halandó csótányoknak mikor lesz elérhető?
-
natë
nagyúr
Úúúú nagyon jó!!! Köszi!
-
"Fontos:
- egyelőre csak a Prémium tagjainknak elérhető" -
Lájkolom! De mikor jön publicba?
-
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
up
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest