Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
érdekes, érdekes.
akkor mi értelme a note szériának innentől? jó jó csak az S ultra kapja meg... még.. aztán majd a + is...viszont ez is érdekes: The device is said to come with an S Pen but may not have Bluetooth support. (--> then this means it may also not have any camera functionality.
)
-
joey04
titán
-
doooo
veterán
válasz
janeszgol #67 üzenetére
Mégis rekord nyereségeik vannak, és még az amerikai piacon is elsők lettek az elmúlt hónapokban, amire évek óta nem volt példa, az összes többi piacon pedig növelte részesedését (a Xiaomival egyetemben, mivel közösen kebelezték be a Huawei néhai részesedését).
Egyébként mint olyan, aki S10 előtti, vagyis 2018-as mobilt használ, egyetlen gyártó sem tudott meggyőzni az idén a váltásra. Van fejlődés, nyilván, de egyrészt friss és továbbra is megbízható és gyors szoftverrel, másrészt továbbra is bőven elég nyers erővel és megfelelő hardveres felhozatallal rendelkezik a mobilom, és bár szívesen cserélném, az idén egyszerűen nem lenne érdemes váltanom, a jelenlegi árak mellett pláne. A mobilpiac pedig nem csak egy negyedévet esett vissza, és abban a negyedévben sem egyenlő mértékben mindenhol, Kínában például sokkal kevésbé viselte meg a piacot a részleges, regionális lezárás, aminek vége is volt márciusra, és ahol Huawei dominancia volt és van. A jelenlegi újabb lezárások pedig nyilván ismét lejjebb viszik majd a számokat (persze nem feltétlenül a Huaweinek, aki Kínán belül továbbra is meglesz (egyelőre a készlet erejéig)). -
7Heads Drago
veterán
A note szériás samukat nem követtem(kivéve a note 7-et, arra mindenki emlékszik), ellenben az S szériával bőven vannak gondok. És ezek egy része meg is marad mivel hardveres.
Az általad emlegetett kamera probléma viszont fent áll. De szerintem nem csak a Huaweinél van ez így.
Én kivételként csak az Applet említeném meg... ott nem romlik a kamera.
A frissítéssel pedig ezidáig nem volt gond. Csak ugye most az amcsik berúgták az ajtót és csak azóta problémás ez. Sőt a Huaweiek hamarabb kaptak update-et mint a samuk.
9.0 [link] vs [link]
8.0 [link] vs [link] -
m1lan
őstag
Milyen tekintetben? A Mate 10 Pro meg a P20 Pro topikban az a mondás, hogy a 10-es Androiddal lerontották a kamera minőségét, hogy vedd meg az újabbat. Melyik Samsung topikban látsz te olyat, hogy vissza akarják rakni a kettővel korábbi Androidot, hogy újra jó képeket készítsen a telefon? Tavaly december/idén január környékén kapták meg a 2018-as Samsung csúcsmodellek a 10-es Androidot. Mikor kapta meg a szintén 2018-as P20 Pro? Júniusban, majdnem fél évvel később. Aztán be is jelentették, hogy már biztonsági frissítés sem nagyon fog érkezni rá, lassacskán bele lehet állítani a kukába a telefont. Aki az S9 szériát választotta, az még 2022-ben is fog biztonsági frissítést kapni, de még a belépőszint is hosszabb szoftveres támogatást kap a Samsungnál, mint a "top" készülékek a Huaweinél.
A Note9 topikkal párhuzamosan követem a Mate 20 Pro topikot, mert annak idején az is egy jelölt volt, de előtte annyit szívtam már az EMUI-val, hogy többet inkább nem kértem belőle. Hát, a kettő közül nem a Samsunggal volt a több hardveres/szoftveres eredetű probléma az elmúlt két évben... pedig állítólag mai szemmel nézve is a Mate 20 Pro az egyik legjobban összerakott Huawei telefon.
Lehet fényezni a Huaweit, de semmivel nincsenek "jobban összerakva", mint egy azonos kategóriájú Samsung, Apple vagy akár Xiaomi. A felpuffadó akksik terén pedig különösen az élen járnak bármelyik más gyártóhoz képest, elég csak benézni a Huawei Közösség csoportba a Facebookon.
-
adamklark
senior tag
válasz
7Heads Drago #68 üzenetére
azért te se gondolod komolyan hogy huaweit a "minőséggel" kell azonosítani, jó ár/érték telefon de ennyi, erre írtam kommentet
-
7Heads Drago
veterán
-
janeszgol
félisten
A Samsungnak kellett volna nyernie ezt az évet. Valószínűleg vinni is fogja, de nem annyival, mint amennyivel várták. A Huawei esett ki mellőle. A Huawei! Az ő híveit kellett volna elvinnie. De még azokat sem tudja meggyőzni, akik Samsungot használnak, és váltásra érett a telefonjuk (S10 előttiek).
Írták, hogy visszaesett a mobilpiac. Igen egy negyedévet. Ennyi. A Samsugnak bődületes számokat kellett volna hoznia, mivel brutális brand. Hiány kellene lennie a készülékeiből. erre mi van? Úgy tukmálják az S20 családot, hogy rossz nézni. (Készülékcsere, aztán direkt a Huawei telefonok becserélése, majd MS Store előfizu 3 hónapra.) -
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Miért, az S20 széria nem volt sikeres? Amúgy meg jövőre nem lesz már Mongoose magos Exynos, szóval fellélegezhetsz.
-
francz'70
senior tag
Ejha, hát ezekután megértem, hogy tele a tö..d, de azt azért tisztázzuk le, hogy ez egyáltalán nem álltalános.
A családon belül vagy az ismerőseim köreiből ugyanígy tudnék felsorolni egy rakás problémát huawei telókról és emiatt pánikszerű menekülés vissza samu telókra, de ebből ugyanúgy nem álltalánosítok, mivel nincs tökéletes teló(demagóg) mindenhol vannak gondok csak ami az egyiknek probléma azt lehet a másik észre sem veszi.Egy rakás samu megfordult nálam S2 től felfelé (most épp egy N10+/S8+/S6Edge+/A8 2018 van használatban) de az S6Edge+ óta az általad felsorolt ilyen problémák nem voltak (kopp-kopp) előtte azért volt egy - két érdekesség
de nem olyan mértekű amiért váltanom kellett volna.
Ha nem látnám napi szinten egy raklap samut az ismerőseim köreiben gond nélkül működni, talán még eggyet is értenék veled.
Vagy Te vagy nagyon peches , vagy nekünk volt nagy mázlink, de szerintem az első. -
floatr
veterán
válasz
francz'70 #54 üzenetére
Évekig samsungjaim voltak, és sajnálkozó mosollyal fogadtam el, amikor ismerősnél láttam egy kínai "gagyit". Közben a samunak fos volt a memóriakezelése, akku fél nap után lemerült, néha a kijelzője volt hibás, néha beégett, gagyi az ujjlenyomat-leolvasó, a fényképező kissé lemaradt, a wifi kezelése tele volt buggal, a mobil hálózatkezelése néha problémás, a töltésvezérlő pukkant el sokszor... Sorolhatnám a samsung "minőséget" jellemző dolgokat, tényleg sokat szívtam velük.
Aztán vettem egy Mate 10 Pro-t, és meglepődtem. Nem hittem el, hogy ennyire problémamentes telefont össze tudtak rakni. 3 év után lecseréltem egy S20 FE-re, de fájdalmas váltás volt. Ha nem lenne ez a szívózás a licenszekkel, inkább vettem volna P40 vagy Mate 40 pro-t.
Biztosan jó telefon lesz az S21 is, de jelenleg csak kapaszkodik a kínai "gagyi" után
-
exedoc
senior tag
-
törölt tag
válasz
Makszimusz #34 üzenetére
Ennyire csak nem buta valaki....
-
Lecs@
addikt
válasz
MikeWazowski #42 üzenetére
Ha ismersz akkor tudsz mindent
-
floatr
veterán
"Védőtok"
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Semmi gond nem lesz ezzel az Exynos-sal, elvileg... cserélik a magokat amikkel gond volt.
-
Lecs@
addikt
válasz
Makszimusz #34 üzenetére
Idézlek : " Gondoltam is tegnap hogy milyen kijelző hiba ami rajta van a screenshoton "
Tudásod hatalmas
-
Lecs@
addikt
válasz
Makszimusz #34 üzenetére
Ott a legnagyobb vicc, hogy az öreg Lecs@ újra elhitette a néppel, amit nem kellett volna elhinniük . Te nem ismersz, de nekem sikerült, amit terveztem 😉😉😉😉
És örülök, ha ennyit nevetsz. Újra sikeres voltam. Minnél többen bedőltetek, annál jobban 👌
#35 neked is örülök 🤓🤓🤓
-
törölt tag
válasz
Makszimusz #34 üzenetére
Éreztem én, hogy komoly gondok vannak ott a toronyban. Sírok a nevetéstől.
-
Mondjuk az tény, hogy egy vízjeles háttérképet néztél LCD hibának, majd erről screenshotot is tudtál készíteni, amin LÁTSZOTT az LCD hiba.
Nagyon régen röhögtem ilyen jót, mint ezen, feldobtad az egész topik és (mivel pár helyre még be lett linkelve vicces mivolta miatt) még néhány hangulatát.
[Funny]
Viszont tök rendesek voltak veled, mert kaptál segítséget: [link]Most is röhögtem vagy negyed órát...
-
törölt tag
Szóval két napig volt nálad a telefon, de az akksira panaszkodsz, ráadásul valami kijelzőhiba miatt vitted vissza? Lemerült egyáltalán ennyi idő alatt? Jó sokáig használtad és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél azalatt a két nap alatt, amiben nálad a gyenge üzemidő jelentette a legnagyobb hátrányt nem a hw probléma amivel visszavitted...
Vannak gondok.
-
-
adamklark
senior tag
hát nekem meg az egyik legjobb volt s8, nem adtam el azóta megvan póttelefonnak. azért ilyen erős állításokat nem kéne írni hogy így meg úgy szar..
-
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Életem legszarabb telója az s8 volt
szar térerő szar akku idő, egy kis játék egy kis videózás és melegedett rendesen
köszi de ezt a minőséget nem kérem
ugyan akkora akkuval az i11 2x tovább bírja -
doooo
veterán
Persze, hogy arra fáj a foga, és persze, hogy versenyezni kell az Apple-lel... Mi az újdonság ebben? Amikor márciusban kerül piacra egy S-széria, akkor nem ezek a célok?
Nagyon magasra tette a Reuters a lécet ezzel a megállapítással...
-
Aryon87
félisten
Kapkodásnak nyögés a vége...
-
mbotnd
tag
Na, mikor kijön, építtetek egy házat erre az óriási hátulsó "telekre".
És olyan leszek, mint a csiga, magammal viszem a házam.
-
-
törölt tag
Ha már választani kéne inkább egy gms mentes huawei mint az elbaltázott s20 szériából bármelyik is. (pedig gondolkodtam hogy váltok samsungra de olvasva a fórumokat amik csak a hibákkal vannak tele hamar letettem róla) Megy a kapkodás aztán nehogy a 21-es széria is erre a sorsra jusson.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Nálam a Huawei-nél egy valami nem tetszik, az az akku élettartama. Ez nagyon változó, és bizony többször is indokolatlanul hamarabb mennek tönkre.
-
adamklark
senior tag
exynos még nem tragédia, de ugyanaz vagy magasabb ár mint SD variáns már gáz, de ezt már évek óta mondjuk
-
adamklark
senior tag
Huaweit és minőségét említeni több mint kacagtató
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Márkától függetlenül minden gyártó soron gördülnek le hibás darabok.
-
Juhaszatti
addikt
Azt jobb, ha nem is érik el. 6db Huawei és Honor telefon fordult meg a családban, egy időben nagyon ráfeküdtünk erre a vonalra, az akkor még jó ár/érték aránya miatt. Meg is bántuk, az összeset lecseréltük Apple és Samsung telefonokra. Azóta sokkal nagyobb nyugalom van.
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Varázsgömböd mondta, hogy gyengébb lesz az új Exynos?
-
janeszgol
félisten
Tök mindegy mikor adják ki, nem érik el a Huawei minőségét. Pont.
-
szaszyka
senior tag
Ritka gusztustalan az a kamera"kontinens" (mert az már nem sziget!)!
-
rajd
tag
Egy reális árazással többre mennének. Persze tudom hogy a komponensek ára meg bla bla bla, de nem az előállítási, hanem a vásárlói realitást nézve. Mondjuk az már újabban nem szempont máshol sem
-
Lecs@
addikt
Nem további fejlesztések kellenek. Az akkuval tegyenek valamit, mert ez már szégyen. 2 napig viseltem el S20 plusszot. Tragédia !
-
bollokcs80
Korrektor
Ha Európa megint a "gyengébb" Exynos-t fogja kapni, ugyanazon a csillagászati áron, akkor ennek sem jósolhatunk nagy sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest