Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
francz'70 #54 üzenetére
Évekig samsungjaim voltak, és sajnálkozó mosollyal fogadtam el, amikor ismerősnél láttam egy kínai "gagyit". Közben a samunak fos volt a memóriakezelése, akku fél nap után lemerült, néha a kijelzője volt hibás, néha beégett, gagyi az ujjlenyomat-leolvasó, a fényképező kissé lemaradt, a wifi kezelése tele volt buggal, a mobil hálózatkezelése néha problémás, a töltésvezérlő pukkant el sokszor... Sorolhatnám a samsung "minőséget" jellemző dolgokat, tényleg sokat szívtam velük.
Aztán vettem egy Mate 10 Pro-t, és meglepődtem. Nem hittem el, hogy ennyire problémamentes telefont össze tudtak rakni. 3 év után lecseréltem egy S20 FE-re, de fájdalmas váltás volt. Ha nem lenne ez a szívózás a licenszekkel, inkább vettem volna P40 vagy Mate 40 pro-t.
Biztosan jó telefon lesz az S21 is, de jelenleg csak kapaszkodik a kínai "gagyi" után
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest