- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Ja és totál gyönyörű állapotban van, sajnos a műanyag már elöregedett így itt ott elrepedt, de karcmentes és minden hibátlan. Bár igaz, hogy passzív a hdd miatt hangosabb mint a laptopom hűtéssel együtt.
Persze az akksi 20 év után totál meghalt, csupán felvillantásra marad ereje, de ez így rendben is van. -
kmisi99
addikt
2000ft. Az olyan mintha egy átlag PC hez vennék egy 400 000ft os szimpla dvd írót.
Amilyen jó vétel volt ez a kis gép, nem akarok rá költeni, van floppy meghajtóm, összerakni egy p4 et meg nem sok idő szóval kibírom. Egyébként nagyon patent, van súlya de rendesen, kb 3kg pedig 10 colos, 486 os cpu 4mb ram, 320mb hdd, színes kijelző. Minden amit csak akar az ember egy high end pc től.
-
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox #45 üzenetére
Tudom, sajnos mikor a gépet szereztem volt is ott egy, de másnapra elvitték.
így jobbhíján egy p4 es gépet összelökök. No meg eddig kb 20 floppy lemezből egyetlen darabot tudtam leformázni rendesen. Úgy néz ki az idő megette őket. De a régi kedvenc játékaimat muszáj lesz felrakni rá. Jelenleg csak a three wikings nevű blizzard játék van fenn.
-
kmisi99
addikt
Én mostanság vele retrózok. Már csak össze kell raknom egy pc-t hozzá floppy val, hogy tudjak rárakni fasza játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Google Pixel topik
- DJI topic
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged