- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
90Quiet
tag
Nem szükséges régivágású dolgokat lenézőnek beállítanod engem, én is egy 7 éves 1280*1204 samsung monitort használok külső monitornak, igaz ennek inkább anyagi okai vannak, mint praktikai.
Ugyanakkor a többieket sem értem abban pl. hogy szerintük szövegszerkesztésses munkához jobb egy ilyen monitor. Miért? Ha az fHD felbontást vesszük mint már szerintem minden widescreen monitorban kapható felbontást, ott vertikálisan még több pixel van mint ennél a monitornál. Ráadásul a wide monitor szélességét kihasználva akár más programot vagy tartalmat is kitehetünk a munkalapunk mellé, lévén majd' kétszer megvan az 1000 pixel széles terület, ami mint tudjuk egy optimális tartalommegjelenítési standard.
A beépített rendszerekbe való igényt is nehezen tudom csak elfogadni, mert olyankor jellemzően logikusabb és gazdaságosabb csak magát a panelt megvásárolni mint egy komplett monitort. Nem állítom hogy példa nélküli igény, de erre kész monitort alkotni elég céltalan lépés a gyártó részéről szerintem.
Abba, hogyha a céges alkalmazás ilyen monitor arányhoz optimalizált valóban nem tudok belekötni, akkor ilyen képarányú monitor kell. Mégis ez olyan szűk piacnak tűnik meglátásom szerint, melyet akár a használt kereskedelem is vígan le tud fedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Anime filmek és sorozatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest