- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Hát ez kinézetre tényleg nagyon retró
. Vicces lenne egy 21:9-es monitor mellett
. Annyiban mondjuk mindenképp hibádzik, hogy kb. ennyi pénzért már 23"-os FHD Dell monitort lehet venni (U2312HM). Ha arányaiban olcsóbb lenne, akkor még esetleg lehetne értelme, de így szerintem drága, hiába jó minőségű.
Nagyon szűk rétegnél tudom ezt a monitort elképzelni. Aki IPS-t vesz, az már leginkább FHD felbontású (és nagyobb képátlójú) modellt vesz, vagy ha már 19" és 5:4, akkor valami olcsóbbat, leginkább TN panellel. A kettő kombinációja azonban ezen az áron szerintem értelmetlen.
Mondjuk ha választani kellene, akkor munkára sokkal inkább kellene (de egyébként is) egy 19"-os 5:4-es monitor, mint egy 19-20"-os WS. 22-23" felett már nem annyira zavaró a relatíve kis magasság, de 19"-nál szerintem még nagyon markánsan kiütközik. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged