- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
mocsok hozzáállásukkal, igen, mert két processzorgenerációra (jó, ha belevesszük az ivy-t is, akkor háromra) kihoznak négy totál inkompatibilis foglalatot (lga1156, lga1366, lga1155 és most ez az lga2011). ráadásu ki tudja, hogy ha lesz ivy bridge E, annak elég lesz-e a 2011 vagy kell neki külön foglalat.
érdekes, amd bácsinál az egész mostani pereputty belemegy az AM3-ba (ha leszámítjuk persze a régebbi, AM2-es és AM2+-os procikat meg ugye a bulldozert, bár az bele fog menni néhány mostani AM3-as, és módosított PCB-jű jövőbeni AM3-as lapba). -
FireKeeper
nagyúr
érdekes, az AMD, még ha kicsit muszájból is és nem 100%-osan, mégis meg tudta oldani az oda-vissza kompatibilitást. sőt, állítólag a most kapható AM3-as lapok kis részében is működni fog a bulldozer.
mikor az intel bejelentette, hogy az ivy bridge is menni fog a mostani lapokban, nagyon megörültem, és azt hittem végre felhagytak ezzel a mocsok hozzáállásukkal, de megint csalódnom kellett.
emlékezzünk csak vissza, milyen szánalmasat produkáltak LGA775-nél. 915/925 volt rá az első natív chipset. 1066-os FSB-jú procik csak 925 módosított változatával mentek (asszem 925XE), ez ugye egy szimpla órajelemelés volt. duplamagos procik csak 945/955-tel mentek. core 2 duo csak 975-tel, 965-tel ment illetve csak módosított régebbi chipsetes ramokkal a core2 VRM igényei miatt. és ugye ez egy processzorfoglalat inkompatibilitási listája. (még az is lehet kihagytam valamit p35-p45 fronton). -
superecneB
őstag
Szerintem sokan vannak akik vennének jobb/újabb procit a meglévő gépükbe, de lap cserével együtt már sok lenne ezért nem teszik. Valahogy valami kompatibilitás lefele szerintem nem lenne rossz dolog nem? Én örülnék neki ha két-három évente csak procit esetleg több rammot kéne vennem.
Pl az LGA-775 elég sokáig húzta.Ami az aláírásodban van az ilyen szövegeket hol találjátok? Komolyan mondom ezeket össze kéne gyűjteni egy könyvbe
-
Angel1981
veterán
"Halkan megsúgom, hogy ezt hívják fejlődésnek."
Én meg hangosan mondom, hogy ez már inkább kicsit a lerántás kategória!
Mondjuk ezt már régóta csinálja az Intel (MMX technológia, kicsit több belső cache-ért, meg pár százalékkal magasabb órajelért dupla pénz, stb.)
Persze valóban nem kell megvenni, ezt elismerem. -
superecneB
őstag
Ha váltani szeretnék rá vagyok kényszerülve? Igen.
Nekem sem szimpatikus az Intelnek ez irányú fejlesztése szerintem meg lehetne oldani máshogy is nem szükséges évente, két évente teljesen új tokozást kitalálni. Ezen kívül teljesen elégedett vagyok az Intel fejlesztéseivel valahogy azt érzem mindig náluk van az adu ász.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged