- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Annyit biztosan nem szerződtetnek, így bizony ez több hónapos meló és mire készen lesznek nem lesz kinek eladni, vagy addig egyáltalán nem gyártanak alaplapot a Sandyhoz ?, most még az hiányzik nekik hogy a Buldozer megérkezzen a nyakukra és valami baro jól sikeredett legyen, olcsón.
-
-
-
brainman
tag
Leáztatnak egy 942 "lábú" csipet? én 20 lábat nem tudok rendesen leszedni egy felület szerelt csip esetében ( 220 voltos weller rulez
), hátha még az a cucc alatt van forrasztás. Nem semmi, de ha erre van technológia, akkor.... Rakták a továbbiakban cserélhető foglalatba a csippeket, sose lehet tudni alapon.
-
atee
őstag
Nem az a baj, hogy sok embernek van már. És még csak az sem, hogy hibás. Igazából az a baj, hogy ködösítés megy. Jó-nem jó. A fene se tudja, hogy mikor lesz javított. A majdan javítottnak kínált az javított e vagy csak átcímkézett?
Most, árulják még a hibásat, vagy beszüntetik? Nincs egységes álláspont.
Nyilván próbálják menteni a menthetőt, de biztos vagyok benne, hogy amennyit csak lehet azt a végfelhasználóra terhelnek majd.
Nem átlátható a helyzet. Szerencs, hogy nem volt időben proci...különben már szétvetne az ideg, hogy van egy hibás alaplapom ami csak újabb probléma forrás...Mindenesetre én visszamondtam a megrendelést. És ahol ezt megtettem ott korrektek voltak és megértik a döntést. Nem mintha lenne más választásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest