- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
-
DaveJr
őstag
válasz
atti_2010 #172 üzenetére
De ezt nem egy cégnek kell alkalmaznia hanem összesen az összes alaplapgyártónak. De még ha lenne is 6000 ember (hogy ne nonstop nyomják) akkor se lenne elég gép. Szóval tuti hogy nem 1 hónap alatt javítják ki az összes hibás lapot. Plusz nem is beszélve arról hogy ahhoz az Intelnek le kéne gyártania 8 millió új chipet.Szóval lesz ez vagy félév mire mindent kijavítanak.
-
Male
nagyúr
válasz
atti_2010 #154 üzenetére
Ettől még megéri megtenni... Most újat kapnak majd a hibás helyett, de ezeket nem hinném, hogy simán bezúzzák, hanem bizony szép lassan cserélgeti le pár kínai a chipeket, és visszajönnek a forgalomba. ...esetleg másik hűtővel, mint olcsóbb verzió, vagy esetleg brand gépekbe (ide szerintem azt is megjátsszák, hogy a SATA2 csatikat leveszik, és kész is a "hibátlan" lap).
-
DaveJr
őstag
válasz
atti_2010 #154 üzenetére
Igen...de azt is számold bele hogy amit beszedsz hibás lapot azt is fel kell dolgoznod. Az pedig nem 10 perc. Minden egyes alkatrészt leszedni, megtisztítani az egész alaplapot, megtisztítani az alkatrészeket a legkisebb smd-ket is akár. Utána újra beültetni mindent.
Csakúgy nem fogják a kukába kidobni. Nem hinném hogy az intel kifizeti ezt a veszteségét az alaplap gyártóknak.
A többi rész pedig ugyanaz...tesztelés, csomagolás...Amit leírtam egy bevett módszer. Mindenki így csinálja, Toshiba, Fuji, Samsung...stb. Ezekről konkrétan tudom hogy javítják így az alaplapokat.
tylerhun: mennyi mindent ráírnak erre a jelenetre
de jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest