- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #145 üzenetére
Ja ertem, akkor rosszul tudtam, mondjuk igy is eleg durva, ezt gariban igy is ugyis cserelniuk kellett volna, legalabbis esetemben a lenovo szerviznek, viszont az eleg szomoru, hogy nem hivtak vissza a gepeket, ha lejar a gari es elojon a hiba, cseszhetem az egeszet, de hat nincs min meglepodni.
Remelem az intel korrekt modon fogja intezni a dolgot, midnenesetre az mar jo jel, hogy a boltokbol visszahivtak az erintett alaplapokat, kulfoldon sem rendelheto mar a webshopokban (pl. ausztria).
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #130 üzenetére
Akkor valamit felreertettem, azt hittem a hibas noti gpu-kra gondolsz, amugy ott sem volt valami oke, mert joval atlagon felul volt a hibaarany (meg ha sunyi modon nem is ismertek el) es tudtommal kesobb kiadtak egy javitott valtoztot, olyan is remlik mint ha jogi nyomas hatasara nehany honapig csereltek is volna az erintett gepek alaplapjait, de aztan felhagytak vele, mert ra jottek ez igy nem jo uzlet. Minden esetre nagyon szemet dolognak tartom, tobbek kozt ezert nem is vettem Quadro-s T61-et, elvagyok a GMA-val is, csak ne halljon meg nekem, ha ez bekovetkezne es lejar a gari, kukazhatnam az egesz gepet, egyszeruen nem erne meg javitatni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #125 üzenetére
Ugy tudom akkor nem hivtak vissza a gepeket, pl. a T61-es ThinkPad-ek Quadro vga-i is erintettek az "nV bug"-ban, megis csak akkor cserelik az alaplapot, ha az mar tenyleg meghibasodott. Ebbol kiindulva az intel meg viszonylag korrektul all a dologhoz, de majd kiderul, az nV meg csak be sem akrta eleinte ismerni a hibat ha jol emlekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest