- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
...és csökkentett fesz mellett is teljesen stabil, akkor is, ha kicsit ingadozik a tápfesz vagy majd némi adatvesztés befigyel egyszercsak?
Gondolom nem véletlenül állították 1.05V-ra gyárilag és nem 1.0V-ra.
Inkább használnám áprilisig így, alapon, aztán kicseréltetném egy alkalmas időpontban.
-
Male
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT #166 üzenetére
Ennyi még akkor is, ha szerszám sincs hozzá
-
Male
nagyúr
válasz
atti_2010 #154 üzenetére
Ettől még megéri megtenni... Most újat kapnak majd a hibás helyett, de ezeket nem hinném, hogy simán bezúzzák, hanem bizony szép lassan cserélgeti le pár kínai a chipeket, és visszajönnek a forgalomba. ...esetleg másik hűtővel, mint olcsóbb verzió, vagy esetleg brand gépekbe (ide szerintem azt is megjátsszák, hogy a SATA2 csatikat leveszik, és kész is a "hibátlan" lap).
-
Male
nagyúr
Attól még érdemes kicseréltetned majd (ahogy látszik, Április körül), mert:
- új lapod lesz
- amikor lecseréled, gondolom nem kidobod, hanem eladod... a hibás kevesebbet ér.Mikrózni meg tán nem kéne... egyrészt mert nem éppen tisztességes (ha már ezt a csere-mizériát ilyen alapon ítéljük meg, akkor talán nem kéne kettős mérce), másrészt mert felesleges is, hiszen cserélni fogják.
-
Male
nagyúr
-
Male
nagyúr
Gigabyte-ról a link ( Overlocker-től a másik topicból ). Náluk korrektek, bár az elején még próbálkoznak azzal, hogyha csak a SATA3-at használod, akkor nincs teendőd (pedig akkor is érdemes, mert előbb-utóbb el szeretnéd majd adni), de ha akarod cserélik újra amikortól elérhető a javított verzió.
-
Male
nagyúr
Számolgattak... ha elbagatelizálják a hibát, és nem cserélnek, az ugyan némi visszaesés majd a forgalomban, de még mindig kisebb bukta anyagilag, mintha cserélnének... ennyi.
Notikhoz: jah, sokszor csak kettő... de ha a SATA2-re kötötték azt (amire szerintem jó esély van, mert - szintén szerintem - kevesebbet fogyaszt), akkor lényegtelen hogy elég lenne a SATA3 is, mert ott nincs az, hogy átdugom
Szerintem a nagyobb lapgyártók vállalni fogják a cserét, és leverik az Intelen a költségét.
Eszgabor: A DELL is mit művelt, amikor azt mondta, hogy "nem rendeltetés szerűen használták a gépeket azáltal, hogy tudományos számításokat hajtottak végre rajtuk"... mégis élnek és virulnak, ugyan úgy vásárol tőlük a tömeg, mint előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest