- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo #51 üzenetére
"Sztetek meg szar a Fx, ezt is "megértettük", Ti is leírtátok már nagyon sokszor."
Szerintem Te valamit nagyon félreértettél mert nagyon messze van a Firefox a "szartól" véleményem szerint. Nálam még mindig 2. számú böngésző, persze első is volt valamikor. Egyszerűen pont ezért fáj látni, hogy nagyon lassan halad a fejlesztése, sokszor csak arról hallani, hogy mit mennyire halasztottak el. Én szurkolok nekik, hogy sikerüljön minden mert még mindig a szívemen viselem a Firefox, sőt a Thunderbird sorsát is. 2 remek program ami nélkül szegényebb lenne az internet, informatikai világ.
-
válasz
Belerophon #37 üzenetére
Naaaaa, azért ez túlzás.
-
válasz
WonderCSabo #32 üzenetére
"Béta csatornán valós felhasználók 1.5 hónapon át használhatják az új Fx verzióval történő kiegészítőváltoztatásokat."
Ezt mondjuk tényleg megfontolhatnák sokan mert pl. azoknál a vírusirtóknál amelyek a webszűrést pluginnel végzik(Kaspersky, Norton) minden új FF kiadásnál elromlott a pluginjük.
-
Hát az durva.
Tegyél fel valamilyen free download managert és válthatsz IE9-re.
(#19) ZxZ: az érdekes, én is ma frissítettem és nem volt semmi gond. Egyébként nem hibákról vagy fagyásról beszélek Fox kapcsán hanem, hogy jóval lassabb lesz az indulása talán még az oldalbetöltés is ha felteszem hozzá a lényeget, az addonokat.
-
Mindegyiket lehet szeretni és utálni de azért az durva, hogy ennyire érezhető a különbség, ezt azért el kell ismerned. Valami nem okés Foxéknál ha pár addon miatt már érezhetően lassabban indul. Nem is ritka addonok voltak, legnépszerűbb kategória első 3 oldalán lévők közül raktam fel kb. 10-et.
-
Hát ööö...végülis örülök neki, de elég "olcsó" módja a problémák(ideiglenes) megszüntetésének.A pluginek és addonok íróit kellene megregulázni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest