- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Tehetek én róla róla, hogy tetszik a játék multija?
Arra mit lépsz, hogy a Far Cry 2-vel a legtöbb tesztoldal tesztel, és a 10.10-nél nem említettek semmi hibát. Másképp tálalva a kérdést, mi bactunk el valamit telepítés közben, vagy tényleg nincs gond a driverrel?(#212) Ottoka: Gondoltam, hogy unalma... izé, elfogyott az érv.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Töröld le a drivert és telepítsd újra. Most már lehet, hogy pucolnod kell. [link] - Az első hozzászólásbán van egy leírás erre. (If I'm having problems and I suspect it's because of driver install issues, what should I do?)
Ottoka: Nem kell kiröhögni. Előfordul.
A Far Cry 2 problémáján mondták volna a tesztek, mert nagyon sok reviewben szerepel a játék a 10.10-zel. Talán én is észrevenném, mert aktívan multizok rajta.Végigmentem a 10.10-en, a 10.10a-n és a 10.10c-n.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A hivatalos teszterek nem érdekelnek. Én a megjelenő független VGA-tesztekre gondolok, amiből rengeteg van a neten. Ott nem számolnak be problémáról. Ez igaz az NV és az AMD oldalra is. Ehhez képest meg lehet nézni a cégek forumát, ahol hemzsegnek a hibák. Ezek egy része alátámasztható, de többségük user error.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Miért én mutassak egy oldalt? Te bizonyítsd, hogy rossz a meghajtó. Nem én hoztam fel, nem nekem kell bizonyítani.
Most őszintén ... tehetek én arról, hogy nálam jó?Tudom, hogy ennek nem így kellene lennie a tapasztalataid alapján. Természetesen feltételezem, hogy nálam van a hiba, ha jól működik, hiszen nyilván kizártnak tartom, hogy valamit rosszul csinálsz.
Én a szóforgatásban vagyok jó, más pedig a trollkodásban.
Illik tisztelni ezeket az egyedi képességeket.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
betonfelhő #169 üzenetére
A régi driverből maradt meg egy beállítás, ami ezt eredményezte. Én például ezért nyomok mindig factory defaultot a CCC-ben (ahogy az AMD ajánlja) drivercsere előtt. Így elkerülhetők ezek a problémák. Persze utólag is jó a factory default, mert a beállításokat ugyanúgy alapra rakja.
(#171) fatallerror: Nem mindegy melyik pixelnél kattintasz a nextre.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #165 üzenetére
Mint írta fentebb pár tanult kolléga.
Ilyen nincs. Ha működik, akkor nem jól telepítetted.
(#166) vallas: Benne van a release notes-ban, hogy nem fog menni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#72042496 #162 üzenetére
Az Atinál van pár next is.
Egyébként ne tőlem kérdezd, hogy miért nem megy a driverinstall. Nekem mindig megy, és a tesztelőknek is. A fórumokon van para.
Mivel nekem sosem volt semmi bajon az AMD és az NV driverek installjával, és figyelembe véve azt, hogy a teszteken sem írnak ilyet, így nehéz másra, mint user error. Esetleg valami progrival összeakad a dolog. Manapság annyi szart adnak ki a Winhez.Ő dehogynem lehet elrontani. Amikor szervizes voltam, akkor ne tud meg mikkel találkoztam.
Az egész ott kezdődik, hogy RTFM, és a behozott gépek háromnegyede nem lett volna ott.
Oka van annak, hogy a szervizes meg tudja csinálni a gépet, vagy hogy fLeSs illetve más tesztelő fel tudja telepíteni a drivereket. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
betonfelhő #155 üzenetére
Lehetetlen. A Catalyst driver egy szar. Ottoka megmondta.
És biztos nem júzer error, mert azoknál van ilyen, akiknek működik.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mint írták páran nem tudjuk fogni a kezetek a driverinstallnál. Ezt meg kell tanulni. A tesztelőknek sikerül, és sok más embernek is. Nem lehetetlen.
Akkor szólj, ha egy független tesztnél nem megy fel a driver ... akkor elhiszem, hogy baj van, mert hozzáértő nem tudja felrakni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ScrapUnit #146 üzenetére
Az említett gyártók nem vállalják fel a support költségét. A gyári driver havonta van, de már szó van róla, hogy inkább kéthavonta legyen, mert az Acer és az Asus is túlzásnak tartja a kiadásokat. A 10.9 például ki is maradt egy közös döntés miatt.
Az a bajuk a gyártóknak, hogy a termékekért ők felelnek, és a telefonon, e-mailen befutó segítségkéréseket ki kell vizsgálni, ami pénz. Amikor ők készítették a drivert, akkor évi egy alkalommal csináltak egyet, és az supportban jelentősen kisebb teher. Mivel most havonta van driver, így ez extra költséget szül. -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Joachim21 #120 üzenetére
Hát azért itt még mindig a tömegpiac számít. Ha a külső VGA-kat behozzák az ARM-hoz, akkor nem csak a Tegra mellé lesz jó, hanem mindenhez. Nyilván kell egy normális interfész, ami lehetővé teszi a gyors adatátvitelt. Az USB 3.0 például életképes alternatíva egy bizonyos teljesítményszintig. Ami az ARM-on jó, hogy ez a szint még mindig nagyságrendekkel nagyobb a SoC-okhoz képest, tehát az extra ott lesz.
Nyilván az NV már ezt magában kigondolta, és e mellé meg beépíthetik a felhős számítási modellt. Persze majd kell a szokásos PR, hogy a PC gyorsan elavul, meg az okostelefonok leverik a PC-t. Marketingért nem kell a szomszédba menniük. Lassan leépül a régi birodalom, de lesz helyette egy nagyobb. Okosan tálalva csak nyer rajta az NV.
Opció még az Apple-höz hasonló tartalomszolgáltatási modell, ami a CUDA mellett ütős lehet, és biztosíthatja a Tegra erős pozícióját. Beleszámítva azt, hogy évente jön egy új Tegra ... jó esélyekkel indul itt az NV. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Joachim21 #118 üzenetére
A felhasználó itt nem nyerhet. A mobil piac felé megy a fejlesztés, és innentől kezdve a platform az érték. Akinek nincs, az lehúzhatja magát. Szerencsére sok cégnek van platformja, így ráléphetnek az integráció útjára, ami változik, hogy az NV nem a PC-knél, hanem a kialakuló tableteknél keresi a támadási lehetőséget. A pénz beszél, a kutya pedig tovább ugat. Hiába jó dolog a diszkrét VGA, ha kicsi rajta a haszon, és a piac is leszűkül.
Az NV-nek egyébként még az nagyon opciós, hogy a külső grafikus kártyák esetében egy olyan piacot nyithatnak az ARM-re is, ami lehet hogy bejön. Azért vannak ennyire most rajta, hogy ki kell rakni a VGA-t a termékekből, és külön külső adapterként kell őket használni. A PC-ben ez menekülőút, de a Tegra mellé ki lehet alakítani egy ilyen külső platformot, és a GPU computingot el lehet vinni az Android és az ARM irányába, ahol nincs egy Intel, aki folyamatosan beleköp a levesbe a sportszerűtlen akcióikkal.
J-H Huang is abban bízik, hogy az Android és az ARM nagyon beválik a piacon, és ha annyira terjed, mint azt jósolják, akkor ki lehet alakítani azt a platformtámogatást, ami meg van a PC. Ergo a GeForce üzletág átmegy külső VGA-ba, és később az ARM-os termékekhez lesz kiépítve a támogatás. Ez egyébként egy nagyon jó terv, mert az OpenCL és a CUDA az Androidra is portolható, és a külső GPU a számításokban is erős lehet, mert nem kell ügyelni a fogyasztásra. Gyakorlatilag az NV kialakítja magának a saját PC-jét, ha már az Intel és az AMD nem látja őket szívesen a PC-s piacon.
Ebbe még a Windows 8 is beleköphet, mert az a rendszer az ARM-ra is épül. Gyakorlatilag még a DirectX is átmenthető (ez a játékok portolása szempontjából hihetetlenül leegyszerűsíti a dolgokat). Az NV csinál magának egy értékelhető bevételeket szülő új piacot. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ottoka ki nem állhatja az AMD-t. Ezért rossz most neki ez az időszak a Radeonok előretörése szempontjából. Rá kell hagyni. Láthatóan te is ismered a fórumozási szokásait.
(#99) TeeBee73: Szoktak optimalizálni az SSAA-n, de sose lesz értékelhető technika. Még így is sok erőforrást igényel.
(#98) Jakuu: Írtam a hírben, hogy az MLAA csak a HD 6000-re van tesztelve. Amint le lesz tesztelve az algoritmus a HD 5000-re, benne lesz a driverben. Ezt Terry írta nekem, szóval maga az AMD állítja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Valamit nem jól csináltál. Ha Ottoka azt mondja, hogy van, akkor az ott van.
GeForce kártyával ő ezt világosan megállapította.
(#93) Kucsek: Kiderült, hogy azoknak jön barbiezás, akik piszkálták az alap monitorbeállításokat, egy opció a ludas (alap dolog itt állítgatni, mivel mindenki keresi a jobb képminőséget). Ez a része is megváltozott a drivernek, így a régről megmaradt beállítások már nem oda mutatnak linkben. Ezért oldja meg a gondot a default értékek lekérése.
A hotfix a HD 6000-hez készült. Gyorsulást és MLAA támogatást kínál. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Valszeg még nem minden termékre van az új AI modul beállítva. Egyébként az ALL felületen lesz mostantól az AI.
Akinek színproblémája van, az nyomjon a színbeállításoknál egy defaultot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest