- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
nilrem
aktív tag
TVOS16-nál nekem feltűnt mintha minden halkabb lenne. Nálatok nincs ilyesmi?
-
nilrem
aktív tag
Horizon go app képét ios eszközről ki tudjátok rakni apple tv-re?
-
nilrem
aktív tag
válasz
BrandonXXV #736 üzenetére
DS Video nem támogatja DTS hangot. DS Photo is van rá. DS Audio hiányzik nagyon.
MrMC Lite ingyenes rá ha tetszik akkor a fizetős PRO verzióval annyival kapsz többet, hogy egy megosztott könyvtárbó 8 file-nál többet látsz, illetve divx codec lejátszás nincs benne.
Off:
Én alapból elvárnék TVOS rendszerben egy lejátszót ami mindent játszik és a hangot éríntetlenűl továbbküldi. Nem értem miért kell egy mediaplayeren vadászni külön lejátszó appokra és ez miért nem része az OP rendszernek.On:
ATV nagy előnye rezzenéstelen sebesség más lejátszókhoz képest.
-
nilrem
aktív tag
Jött update az apple tv-re. Indításkor feltette a kérdést, hogy jobb video élmény érdekében helyi beállításokat alkalmazzon-e. (Valami hasonló volt) eredeménye az lett, hogy minden videoban zaj van MRMC-lejátszóval amik eddig tökéletesen mentek. Hogy lehet ezt visszaállítani? Más lejátszóval jó,(ds video...) így nem hardver probléma. Pl vlc- vel szintén mindegyik videoval hasonló gond.
Gyári reseten kívül esetleg ötlet? -
nilrem
aktív tag
WDTV live SMB megosztással tökéletesen kezeli. IOS eszközzel ez még nem sikerült külső felirattal.
VLC-nél ezt az információt találaltam:
" If your media does not include subtitles, but you'd like to show some, give them a similar name to the media item, synchronize them and VLC for iOS will discover them automatically."Itt mit értenek "synchronize them" ezen? Azonos névvel azonos könyvtárban minden eszköznek elegendő volt eddig.
-
nilrem
aktív tag
Tudtok olyan appot ami NAS-on külön tárolt feliratot és videot képes kezelni?
-
nilrem
aktív tag
Apple tv 4- re működik streamelés synology mobile appokkal? Ds audio, photo, video...
Sajnos nálam nem. -
nilrem
aktív tag
Ipad képét airplay mirrioring vetítve a tv-re nem teljes képernyő lesz. Ez normális vagy lehet valahol ezen állítani. Ahol a felbontás lehet ott autora van rakva.
-
nilrem
aktív tag
Esetleg synology nas-al és apple tv-vel volt hasonló gondja?
Ds216 play: ipaden ds audioban lejátszó eszköznek apple tv-t választom nem indul el az audio file, ha wdtv live-ot akkor minden ok. Mi lehet az oka? Ipadről tudok tükrözni airplayel az appletvre ha úgy indítok ds auduioból filet akkor játsza az apple tv. Apple tv maga is látja a nast mert ds video és ds photo szépen működik illetve vlc vel smb megosztások is mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged