- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Most kipróbáltam egy Google TV (4K)-vel is. Ott 444 megjelenés esetén nincs vibrálás, ATV esetén van. Kipróbáltam már minden variációt (azt hiszem), dinamika és frekvenciaváltással és anélkül is. Dinamika váltás nélkül talán 420 esetén nincs vibrálás. De persze én bekapcsolva használnám mindenképpen. Van egy másik 4K LG TV, ott nincs vibrálás, de ott nem tudom megjeleníteni, hogy milyen színformátumban van a jel, csak azt látom, hogy 4K 60Hz. Bár elvileg az LG is tudja, mert be van kapcsolva a Deep color, ami elvileg tudja a 444-et. Szóval nem tudom, hogy hol a probléma. Marad az RGB, jobb a szemnek, ha nincs vibrálás.
Ja, az viszont elképesztő volt, hogy képminőségben, mennyivel jobb az ATV a GTV-nél. Ugyanazt a jelenetet megállítottam mindkettőnél és csak a HDMI-n váltogattam egyikről a másikra. Színben, élességben nagyon nagy különbség volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- Realme GT7T 16/512Gb
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új pc házak! Kèszleten!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest