- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Az tény hogy stabilabb az infuse de nekem a kodival sincs problémám és eddig mindent lejátszott mindkettő. Nem pont a csicsa miatt tetszik jobban a kodi hanem ha személyre szabom egyszerűen kényelmesebb (nem az alap skinnel!) és igen szebb is. Távirányítóra ki tudok rakni funkciókat gombokra programozva meg ilyenek ami mind kényelmesebbé teszi. Azt hogy melyik játszik le több formátumot nem tudom mert amiket én nézek azt mindkettő tökéletesen játsza! Szóval ez egyelőre nem érint. Amúgy én sem mondtam hogy szar az infuse mert nem az csak nekem a kodi legtöbb szempontot figyelembe véve jobban tetszik. Az mrmc meg elsőre jónak tűnik de időnként előjön hogy film közben elkezd akadozni! Film leállít majd újra elindítom és jó. Idegesít így azt nem is használom pedig megvettem.
Viszont ha tv boxot nézünk akkor meg számomra verhetetlen az Apple tv! Legjobb, leggyorsabb és legstabilabb boxom. Legtöbbet ezt használom és infuse-val mert itt ez a legjobb. Amúgy használtam Apple tv - n kodit és rohadt gyors volt a működése (gyorsabb mint az infuse és mrmc) csak ugye mivel nem hivatalos alkalmazás így sok addon nem működött és két havonta 1700 Ft-ba került amit így nem ért meg nekem (pár hónapig azért megvolt). Sajnálom hogy nem lehet letölteni apstoreból mert tök stabilan működne tv os - en
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox One
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) játékkonzol
- Asztali PC , R5 5500 , RX 580 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 640GB HDD
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen7 4750U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest