- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
De ha megvetted akkor az megmarad és bármikor telepítheted. Írták, hogy nem lesz, az üzletpolitikájuk érdekes, de mindegy, aki korábban vette és nem akar frissíteni az 5-re az marad a 4-esen. Én megvettem az 5-öst (nem éves díj ellenében) és sokkal jobb, folyamatosabb a lejátszás és ugye már többet tud, ISO támogatás, NFS és felhő támogatás, deinterlace tovább javítva, 1080i-s és 50fps-ses lejátszás tovább javítva, stb.
a játékok nem az fps miatt akad(hat)nak, ott a kapcsolat, stb is közrejátszik.Amúgy egy dolog kimaradt, az ATV4 nem médialejátszó, annak ellenére, hogy egész jól használható arra is, tehát erre így kell tekinteni illetve csak 1080p-t tud, persze van olyan 4K-s videó amit visz, de a megjelenítése FHD.
(#275) He-Nike
Akkor van előfizetés ha nem veszed meg az 5-öst hanem 4-esen belül frissítesz, ha külön veszed meg akkor nem éves díja van.Én is tudok mutatni olyat ami riceg, de nem az én tv-men, enyém ugyanis "fel tudja dolgozni az anyagokat", 0 röcögés tapasztalható Infuse alatt, MrMC-nél még vannak gondok, de minimális. Kényes vagyok ezekre a dolgokra, nem az ATV4-et használom médialejátszásra, de tegnap a frissítés miatt végig néztem néhány részt 1-2 sorozatból, egyik 25fps volt, másik 23,976, semmi hiba nem volt és fix 60Hz-re van állítva a tv.
Igen, azt kihagytam, vannak tv-k amik ezt nem tudják kompenzálni csak interpolációval, én BFI-t használok, de ebből ne legyen vita. -
He-Nike
aktív tag
Tehát nem maradt, csak az előfizetéses megoldás...
Az RR3-nak szerintem már kicsit gyengécske az a proci...[balkey]: így látatlanban is merem állítani, hogy tudnék neked mutatni tartalmakat amik akadoznának a "médialejátszonkon"... De lehet csak az én szemem kényes erre (párom ebből az egészből alig lát valamit, ha nem mondom sosem veszi észre)
(Hacsak neked nem valami Special Edition van... ami automatikusan tud váltani az fpsek között)
kis olvasnivaló: [link1] [link2]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest