Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
4K van nekem, azon van a KODI. - akkor most már van rá megoldás.
próbáltam a MrMC-t, meg is vettem, alap dolgokra jó,sajnos a KODI képességeit nem használja ki. pl addonok. - nem de otthoni anyagok megosztására tökéletes, bizonyos suzempontból a Kodinál is jobb. Kodit használok, mert 1-2 kiegészítőt azért én is azon szeretem használni de NAS-ról filmeket, zenéket kb. mindegy melyiken játszom le.
Amikor kipróbáltam az Infuse-t még időkorlátosan sem tudtam a NAS-t elérni, azóta meg előfizetek
- épp most próbáltam a 6-ost, hogy mi legyen, megvegyem-e véglegesen vagy kukázzam, még nem döntőttem el és egyelőre nem foglalkozom vele, mert még nem annyira jó a 6-os. Tehát amikor feltettem és beállítottam a dolgokat, simán működött a hálózati elérés, 1080p-ig minden ment, 4K-hoz már kérte az előfizetés, most is működik a hálózati elérés viszont a lejátszás már nem. Majd meglátom mi legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó egy Xiaomi 12T pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- épp most próbáltam a 6-ost, hogy mi legyen, megvegyem-e véglegesen vagy kukázzam, még nem döntőttem el és egyelőre nem foglalkozom vele, mert még nem annyira jó a 6-os. Tehát amikor feltettem és beállítottam a dolgokat, simán működött a hálózati elérés, 1080p-ig minden ment, 4K-hoz már kérte az előfizetés, most is működik a hálózati elérés viszont a lejátszás már nem. Majd meglátom mi legyen.