- iPhone topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tas
tag
Sziasztok! Hátha valakinek van rá megfejtése.
ATV 4k 2021, Infuse 7, TCL C728 TV
Ha a hangot homepod minire vagy airpods pro-ra küldöm, akkor az korábban jön, mint kellene (audio sync probléma). Elég idegesítő
Ha a TV hangszórójára küldöm a hangot, ott minden rendben.Az ATV-n be van kapcsolva a kép és a dinamika egyeztetés. Úgy vettem észre, ha ez nincs engedélyezve, akkor mindent az ATV alapbeállításai alapján végez (pl ha 50 fps, akkor a lejatszas is 50 fps hiába 24 fps a video). Ezeket a funkciókat kikapcsolt állapotban hagyva nagyjából jó a hang, de akkor meg a kép mozgása lesz béna (engem zavar).
Már gyárira visszaállítottam az ATV-t, csináltam telefonos hangszinkron korrekciót, a TV-n igyekeztem az összes képjavító/simító dolgot kilőni.
Biztos nem vettem észre/találtam meg egy beállítást, ami szükséges lenne a boldogsághoz. Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest