Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Azon gondolkodtam, hogy meglepem édesapámat 50. születésnapjára egy Apple TV 4K-val, az otthoni ökoszisztémáját kiegészítve (iPhone, iPad, Apple Homekit).Jelenleg egy olcsóbb 4K-s Philips smart TV-t nyúz. Egyébként nem panaszkodik az ottani OS-re, de néha játszadozott a gondolattal, hogy beszerezzen egy Apple TV-t.
A kérdéseim a következők lennének:
1. Szerintetek van értelme egy viszonylag normálisan működő smartTV-hez egyáltalán Apple TV-t venni?
2. Netflix, HBO Go, Spotify működnek rendesen, nincs velük gond? Pl. LG-nek a webOS-én egy kalap sz*rt nem ér a Spotify alkalmazás.
3. Van valami olyan felhasználói szokásotok, amiket napi szinten használtok az AppleTV-vel, és ami anélkül nem igazán/kényelmetlenül lenne kivitelezhető?
4. A család többi tagja is Apple eszközöket használ. AirPlay (+stb?) működik egyszerre több eszközről is?
Előre is köszi a válaszokat a laikus kérdésekre. Nem igazán volt még ilyennel tapasztalatom, úgyhogy kíváncsi vagyok a válaszaitokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest