Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni tv4K és Samsung tv plusz ugye Macbook Pro Early 2015 13 retina összeköttetésben.Mert szakadoznak a filmek az Infuse Pron.De a Plexen is.UTP kábelon vannak csatlakozva Saecom Telekomos routerba 1000 net abból most mértem 900/910 meg is van az ATV4K-n mérve Speedtestel.Cat5E és Cat6 -os kábellal vannak összekötve.A Filmek egy külső vinyon vannak tárolva ami egy 2,5 egy USB3.0 házban a laptopba és lehet ,hogy az a ludas esetleg?Vagy arról is mennie kellene akadás mentesen és gyorsan betöltve?Plexel transkodólási hibát írt ki ugyan arra a filmre pld.Mit kell beállítani még,hogy pikk pakk menjen ahogy másnál is??Plusz azt sem értem ,hogy megkettőzi a mappákat az Infuseon belül a filmek is meg a mappák is duplán vannak..Remélem érthető amit leírtam és tudtok megoldást nekem.
Mivel úgy gondolom ,hogy minden hardvernek kellő képpen megfelelek..Akkor mégis miért akadozik a betöltés is meg a film amikor megy az is meg meg áll ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest