- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbokappa #25 üzenetére
Ez nagyon jó! Elmehetnél stendupolni ezzel a beszélőkével! Ilyen jót már rég nevettem!
(Nem sértésnek szánom, mert bár nem értek egyet, de a dumád az nagyon jó!)
-
válasz
turbokappa #25 üzenetére
semmi baj, megvédünk
-
DraXoN
addikt
válasz
turbokappa #25 üzenetére
úgy tudod bizonyítani, hogy szereted őket, hogy "nekik adod a pénzed" (vásárolsz) ...
..ezek a vállalatok már csak ezt értékelik igazán ... szívtelen szörnyek.
de gondolom nem szegeznek a fejedhez pisztolyt, nem kötelező váltani, csak ha már "kell" mert nem fut a cryzis 8 vagy az új verziós "youtube steamelő app" (na jó, ha munkára használjuk a gépet, akkor az adott "valami")...
én is még mindig FXelek .. miért? mert elég ... munkához jó (jobb mint a kortárs i5), és amennyit játszom és amit, arra is elég (igen, 60fps a cél, nincs freesync meg hasonló képes monitor.. sőt, vsync alapból be van nálam mindig kapcsolva hogy ne essen szét a kép)...
persze ... engem elkönyveltek itt már egyesek amd fanboynak/trollnak ... pedig van mindenféle rendszerem (igaz régebbiek most már, jó pár éve nem vettem saját célra "új" dolgot).. az mondjuk igaz, hogy nem szeretem az intelt, de főképp a múltbeli tisztességtelen versenyhúzásai miatt (és itt nem a athlon 64-es időszakra gondolok, jóval korábban is voltak igen "csúnya" húzásai).
-
válasz
turbokappa #19 üzenetére
Mindenképpen, csakis, kizárólag
-
válasz
turbokappa #19 üzenetére
Szerintem ez pont nem egy olyan beszélgetés volt, ahová bárkinek, bármit bele kellene trollkodni, mert mindketten kiálltunk mindkét oldal mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest