- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
#42308056 #14 üzenetére
Van olyan Y kábel, kérdés hogy működik-e rendesen. Bár feltehetően ha valami drágábbat veszel az menni fog. Én Aliról rendeltem még Moto Z-hez, 2 különbözőt és az egyikkel a gyorstöltés nem ment, sőt még a sima lassú töltésnél is lassabban töltött. A másikkal meg a füles egyik oldala halkabban szólt mint a másik. Aztán meguntam és eladtam az egész telefont a p.csába. Azóta nagy ívben kerülöm az olyan telefont amin nincs jack. A kezét törném el annak aki úgy döntött hogy mindenféle himi-humi indokkal leszedi a jacket, mondván kell a hely az akkunak, persze. Még csak véletlenül sem a spórolás meg a fillérb@szás van a háttérben. Menj már anyádba...
-
forgonati
őstag
A kijelző alatti FP olvasóval nekem is ez a bajom, nem véletlenül nem rakják még nagyobb cégek sem, Samsung, Apple... Szerintem nincs még azon a szinten. Na meg a jack hiánya is lenullázta az esélyét nálam. Viszont a sima 6 árát kicsit legalább le fogja nyomni ha megjelenik, akkor kell majd mindenkinek rámenni a 6-ra 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest