Renderképeken a OnePlus 6T

Hirdetés

Várhatóan október 17-én, azaz bő két hét múlva mutatkozik be a OnePlus 6T, melynek a két legfőbb vizuális változása a cseppszerűre zsugorodott szenzorsziget és a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó lesz. Kevésbé látványos, ám de annál kellemetlenebb a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet leradírozása - egy kiszivárgott tartozéklista szerint a gyártó webáruházában ezért megvásárolható lesz egy jack - USB-C átalakító. Azért remélhetőleg a dobozban is akad majd egy.

A gyártó már megkezdte kedvcsináló kampányát, és alighanem újfent előző mobilja takarásában mutatja meg az új néhány részletét, azaz sanszosan az alsó készülék a OnePlus 6T.


(forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

Azért nagyon nincs mit palástolni, hiszen az eddig kiszivárgott részletek és a fenti, hivatalosnak tűnő renderképek megerősítik a OnePlus 6-tól csak itt-ott eltérő, ám nagyvonalakban megegyező formát. Egy előnyös változásra úgyszintén nem hivatalos forrásból érkezett célzás: a 6T telepe méretesebb, 3700 mAh-s lehet.

Azóta történt

  • Így kell OnePlus 6T-t nyerni!

    A OnePlus egészen érdekes nyereményjátékot hirdetett, amihez nem kell más, csak egy érintőképernyős mobil és nyilván némi internet.

  • Előbb érkezik a OnePlus 6T

    Nem akar a fiatal gyártó október 30-án az Apple eseménnyel összecsapni, egy nappal hamarabb befut a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval felvértezett OnePlus 6T.

Előzmények

Hirdetés