- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gproject
aktív tag
nekem tetszene, nagyobbkijelzovel/sokkalkisebbkavaval
a negyzet alaku gombbal nincs bajom, lehetne akar haromszog is -
ghiottone
nagyúr
-
gixxer-tomee
aktív tag
Szűzmária édes anyám..ki a mennybe' lakozó titokban...!
Hát ez meg mi a rosseb?
Úgy néz ki mint egy szellemi fogyatékos telefon.. :|
-
Fejvadi
nagyúr
Ez nekem nem jön be külsőre. Lehet, hogy csak szokni kell.
-
Postas99
senior tag
MEg fogják venni annak ellenére hogy a design már nem a régi, lesz benne "Shattershield" és AMOLED. A kamera érdekesen néz ki, nekem tetszik.
-
janeszgol
félisten
válasz
ghiottone #14 üzenetére
Persze, az meg sem fordult a fejemben, hogy ne vennék meg. (És az se, hogy igen.) Ráadásul ekkora kávával is használható. Csak a gomb lehet picike lesz.
Ha egy telefon nagyon jó ár/érték arányú, akkor én sem foglalkozom vele, hogy mennyire szép vagy sem.
(Lásd elég sok Lumia telefonom volt, mert imádtam a wp-t, ráadásul az áruk sem volt vészes, pedig egyedül a 830 néz ki szépen és a 650. Ráadásul ezek egyikét sem birtokoltam. ) -
batai15
félisten
de rondák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Lehet, majd "élőben" meglátjuk - anno az első genes G-n is pont ilyen arányú volt az alsó káva és még is vették (az ára tudom és persze az akkori szolgáltatások, amit nyújtott) - most ha ez az X megint nem lesz több, mint 400 dollár, akkor még sokat eladhatnak belőle..
-
janeszgol
félisten
Renderen nagyon ronda, így emegy. Nem lesz kicsi az a gomb? A HTC éppen eltörölte a logót az alsó káváról (bár nekem tetszett), erre ráteszi a Lenovo. Legyen nagyobb a gomb, ha már ekkora kávát akartak alulra (ami nem baj nálam) és mhet az a négy betű felülre.
Vagy a két érintős gombból egyet lespórolnak (majd a középső elvégzi a dolgát) és mehet oda a logo. -
Matada2.3
veterán
A hátlap nagyon pofás, minden elismerésem, viszont az előlap. Kritikán aluli, ne vicceljünk már, hogy néz ki az az ujjlenyomat szenzor?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tomboy0013 #10 üzenetére
Nem tudom, de nekem a 2013-14-15-ös dizájn bejött az X-eknél. Per pillanat azt követi az új G és G Plus, de ez az X variáns egy picit kilóg - bár az tetszik, hogy újra visszatérnek az amoledhez - a Moto Display csak azzal jó.
-
tomboy0013
veterán
A szögletes gomb az elején nem tetszik, de egyébként nem néz ki rosszul. Sőt sokkal jobban tetszik mint az évről évre ugyanazt nyújtó nevesebb telefongyártók készülékei (Samsung, Sony, Apple, stb....). Szerencsére még akadnak gyártók akik képesek a "jól bevált" dizájnon változtatni és törekednek az egyedibb készülékek gyártására, vagy legalábbis az addigi dizájntól jóval eltérőbbet mernek készíteni.
-
ghiottone
nagyúr
Render után itt van egy prototípus előlapi panel a hellomotoHk jóvoltából. - Nem tetszik nekem se.
Ja és ütésálló lesz ez is - "Shattershield" mint az X Force/Droid Turbo 2. 5,5-5,6 colnak tippelem.
-
Beri78
őstag
az eddigiek nekem is jobban tetszettek, de szerintem ez is sikertermék lesz - elmegy
-
törölt tag
Motorola Razr Maxx szintjét ez sem közelíti meg.
-
macskea
őstag
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Nekem csak egy dolog bántja a szememet, az pedig a szögletes home gomb helye és mérete. Lehetne kicsit nagyobb és kicsit magasabban, így hülyén néz ki az alsó káva.
-
kortic
tag
Nem vagyok a dizájnváltások ellen, de ez az irány nem tetszik
, az eddigi stílus jobban bejött
-
ghiottone
nagyúr
Új dizájn lesz a Motoknál, van ilyen. Az viszont tény, hogy a leendő G - G Plus jobban néz ki és már abban is lesz 3/32 GB-os Snapdragon 617-es 16 megapixeles lézeres autófókusszal és ujjlenyomatolvasóval ellátott variáns (ami a kibontott rendszerfájlok alapján akár QI töltést is kaphat).
Mondjuk csak halkan jegyzem meg, hogy az "tényleges" X eddig sosem kapott Verizonos Droid variánst, hanem mindig 1-1 másik modell - lásd.: Droid Ultra, Droid Mini, Droid Maxx - ezek ugye mind az 1. genes X variánsai voltak, amelyek küllemben nem hasonlítottak. A 2015-ös szériánál az X Play lett Droid Maxx 2, az X Force pedig Droid Turbo 2. Szóval lehet, hogy ez nem az X....?
-
Nem szép,de legalább csúnya.
-
petrson
senior tag
Jó ég, mik ezek a rusnyaságok
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábban kiszivárgott prototípusfotókkal gyakorlatilag megegyező Moto és Droid képek bukkantak fel.
- Milyen TV-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Külpolitika
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest