- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thauxeeb
tag
A frissítésekkel is ügyeskedjenek (G2-re egy Android L-t elviselnék) és akkor azt mondom, hogy a legjobbak között vannak!
-
azopi74
addikt
https://twitter.com/ailon/status/492665898441125890
Ezek szerint az LG újra bebpróbálkozik a WP piacon is. Egy jó erős középkategóriás WP-s teló jó is lenne WP fronton , mert Microsoft Lumia-k csak a legalsó és legfelső kategóriákban jeleskedtek eddig.
Bár az a 720p 5"-en egy kicsit kevés szerintem. 116 PPI? Jó, középkategóriában elmegy, Lumia 1320 meg csak 96 PPI...
-
gzbotii
nagyúr
Ehez en is hozzajarultam. Szerintem G2 verhetetlen ar/ertek aranyban.
-
PistiSan
addikt
Következő telefonom LG L65 lesz, régen eszembe nem jutott volna LG t venni, de szépen össze hozták az új szériákat.
Fenti telo az egyik szolgáltatónál 36K, 1GB rammal nem találtam ebben az árkategóriában jobb vételt újonnan. -
pengwin
addikt
válasz
Stauffenberg #10 üzenetére
OPPO-t és OnePlus One-t is lehet kapni európai garanciával, csak úgy lényegesen drágább. De nézz be a tesztek alatti topicokba és rédeklődj a tulajoknál, biztos szívesen segítenek.
Expansys-tól pedig lehet venni Motorolákat, amik állítólag garanciáztathatóak a Cordonnál. -
Azt hittem hogy az F6 is köztük lesz a kiemelt családtagként, de sebaj,szép ez így is
-
Lomha 8V
addikt
Meg is érdemli az LG, sokat tettek le az asztalra az elmúlt időszakban.
-
Én is pár napja vettem egy G2 Minit és kellemesen csalódtam. Lehetne egy kicsit több belső tárhely és azt, hogy csak system app írhat sd kártyára irtó gyorsan el kéne felejteni. Tudom, hogy kitkat ficsör de elvileg meg lehet kerülni. Csak hát ez legyen alap, ne kelljen root meg ilyen trükk meg olyan trükk.
-
Ch4r0n
tag
Csak gratulálni tudok az LG-nek a teljesítményéhez! G2 mini tulajként le a kalappal nagyon elégedett vagyok vele minden téren. Akkuidő bámulatos, gyors, pörgős a telefon és a hátlapi hangerő szabályozó, illetve a knock code jól ki lett találva. Én csak annyit mondhatok csak így tovább LG.
Nekem személy szerint semmi bajom az LG logójával és annyiból nem baj, hogy a telefon elején is szerepeltetik, hogy nekem mindig erre vetül rá elsőként a tekintetem és állapítom meg a helyzetéből hogyan is áll a telefon és e szerint nyomom a kijelzőn a knock code-ot.
-
Stauffenberg
nagyúr
Bár egyre szimpatikusabb a WP is, azért egy 2 éves telefont nem vennék már meg. Franc tudja meddig kap még frissítéseket. A Lumia 820-al szemben meg vannak olyan kivetnivalóim, mint a nem túl jó képernyő ami a felbontás gyengesége mellett az AMOLED miatt sem szimpatikus (utálom ezt a kijelzőtípust, most is Super-AMOLED kijelzős telefonom van és utálom a színeit, olyan mint egy gumicukros babahányás, egy nyomi mobilfotót sem tudok megszerkeszteni rajta).
Az újabb modellekkel meg az a bajom, hogy csak a felső kategóriában jellemző az 1 GB RAM.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
A Xiaumiau-t kihagytad a sorból.
-
azopi74
addikt
válasz
Stauffenberg #6 üzenetére
Microsoft/Nokia-t is kifelejtetted a sorból. 930-al pl mi a gond? Bár az nem épp középkategória...
820-at most akciósan meg lehet venni T-Mobile-nál 40 k HUF-ért, Dominoval. Az szerintem igen jó vétel.
Bár most épp kifogytak a készletből, de azt írják, újabb készlet várható.
Ha meg felső-középben gondolkozol, 925-ös 90k-ért van a T-nél szintén dominoval. -
hue2000
tag
A htc vegyen példát az lg árazásáról
-
halkow
őstag
A G2 most is a toppon van a 2 napos üzem időt pedig csak az s5 tudta le másolni a felső kategóriában. A g3 meg üzem időben és teljesítményben vissza lépés az a g2-höz képest
-
Maxtreme
addikt
Remélem megszorongatják a nagy, utóbbi időben kissé magától elszállt Samsungot...
Nagyon összeszedték magukat LG-ék az elmúlt kb 1-1.5 évben. -
petipetya
nagyúr
Szép eredmény, megérdemlik az elismerést.
-
törölt tag
válasz
rosszfiu18 #20 üzenetére
Egyszer biztos eljut ide is.
-
rosszfiu18
tag
válasz
Nuada herceg #13 üzenetére
...oké, hogy megjelent, de még sajnos nem lehet kapni...remélem hozzánk is eljut, remek választás lenne!
-
Tóni bácsi
csendes tag
Jövő hónapban lesz 1 éve, hogy LG G-t használok. Nem romolok, mert a gyári rendszer a mai napig is úgy fut mint újkorában (HTC-ről váltottam a kényszerű romolgatás miatt). Egy kezemen megszámolható, hogy mennyiszer fagyott le. Szóval hajrá LG.
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért ne feledjük, hogy a G2 Miniben egy kissé jobb kamera van (hátha valakinek számít, nekem igen), mint az L90-ben, meg bár ez szubjektív, de szerintem szebb is. Amúgy én is gondolkoztam, hogy L90 vagy G2 Mini legyen, de továbbra is maradok utóbbinál, főleg mivel szolgáltatótól megkapom 30k körül, ami esetében 10% árkülönbség már nem oszt nem szoroz.
(#12) Csapoati: Szerintem bőven kap annyi logó itt-ott az ember, hogy meglegyen a márkaidentitás. Nem szeretem az előlapi logókat, főleg ah túlságosan tolakodó. Az LG az. A Sony, HTC meg tudja oldani szolidan is, Samsung határeset, de csak mert hosszú a neve, de ők sem viszik túlzásba. Az LG ezzel szemben egy batár nagy, ráadásul bénán kinéző logóval nyomja. Bőven elég lett volna a hátlapra... ahol amúgy annak ellenére is van, hogy az előlapra is került. Ez már inkább karácsonyfa effektus....
A OnePlus One esetében tökéletes az összkép, vagy bármilyen Nexus cuccnál (van egy Nexus 7-esem, imádom). Nem csak, hogy az elejére nem kerül logó, de még a hátán sem tolakodik.
-
pusszycat
nagyúr
Én is le szeretném már váltani a Samsung Wave-et (ember még nem fogot úgy mellé telefonnal mint én avval).
Árban a G2 mini tűnik a legjobb választásnak eddig, de várom a jelentkezőket mert még megondolhatom magam. -
Kasya
nagyúr
A g2 es g3 dizájnt nagyon eltaláltak. Ami gondom volt a nagy kijelzős telefonok dizájnjával, azt lényegében a g3 megoldotta.
A Knock funkció köre tényleg nagy marketinget tettek /amennyire én láttam/. Azért nem semmi, hogy egy kis funkciót hogy kitudtak emelni és egy "nevjeggye" alakítani.
-
Nuada herceg
őstag
Hát én a G3-ba szerelmes is vagyok!
Most, hogy kijött snapi 805-el, lehet erősen elgondolkodom 1en.... -
Csapoati
nagyúr
válasz
A márkaidentitás.
Én a Knock Code-ot meg a hátlapi gombokat irigylem egyébként az LG-tulajoktól, ezek jópofák és hasznosak.
A Motorolának is van valamiféle magyar garija - legalábbis nem kell külföldre menned vele, vagy postázni. a német Media Marktosakat az itthoniak is beveszik, az Expansys pedig hazai szervízbe, a Cordonba küldi a hibás telókat. De nem akarlak lebeszélni az LG-ről, szerintem is jó választás.
-
Stauffenberg
nagyúr
Az Oppo és OnePlus One telefonokkal is a hazai garancia hiánya a bajom, tehát szerencsétlen Motorola is kiesik.
Amúgy meg volt már Motorolám is (Defy), ami akkor szintén nem volt egy nagy eresztés szoftveresen, akkoriban a Motorola eléggé szét volt csúszva. Elnézve, hogy mit műveltek a G-vel, látszik, hogy nagyon összeszedték magukat, de nekem fontos a normális garancia, na meg az sem árt, ha szolgáltatótól tudom megvenni, mert azért nem elhanyagolható mértékű kedvezményt kapok.
Amúgy meg egye meg őket a franc, hogy nem tudnak valamilyen egységes EU-s forgalmazást és garanciát kialakítani. Kész kabaré, hogy két EU tagállammal odébb simán forgalmaznak, nálunk meg le sincs szarva az egész.
"A G2-G3 vonal pedig szerintem nagyon jól néz ki."
Szerintem is, nekem tetszik ez a csupa képernyő kivitel, csak nem értem, hogy mi a bánatnak kell az előlapra is egy hatalmas béna LG logó. Ez az egyetlen amibe bele tudok kötni, amúgy meg teljesen jó ahogy van.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stauffenberg #6 üzenetére
Motorola?
#7: Nem is kell mindig dizájnforradalom, Apple-éknél is bejött az evolóció, egyetlen nagyobb formai újítás volt (3GS ->4), de nincs is rá szükség. A G2-G3 vonal pedig szerintem nagyon jól néz ki.
-
Thaaleum
aktív tag
Mondjuk ahogy a képet elnézem, itt sem történt dizájnforradalom...
De ettől még megérdemlik, mert tényleg nagyon jó ár/érték arányú telefonjaik vannak, úgyhogy hajrá LG! -
Stauffenberg
nagyúr
Egy LG G2 Minire akartam újítani, de aztán megláttam, hogy jön a G3 Beat, ugyan olyan áron, mint amennyivel a G2 Mini nyitott, de jobb kamerával és kijelzővel. Talán akkor már megvárom azt.
Valahogy eddig egyáltalán nem volt szimpatikus ez a márka (talán a béna logójuk teszi ami a gagyi porszívókon is ott virít), de a napokban a telefonváltás miatt megint kicsit beleástam magam és mindig oda lyukadok ki, hogy az LG ár/érték arányban verhetetlen és állítólag ROM-ot is tudnak fejleszteni (nem úgy a Samsung, amitől már viszketős kiütést kapok).
Majd meglátjuk mit tudnak.
Samsungot többé nem veszek, több telefonjukat is elfogyasztottam, de megfeküdte a gyomrom, azóta is fekélyes. A Sony baromi bugos rendszereket fejleszt. A HTC jó lenne, de szeret túlárazni. Az Apple ugyan úgy HTC szindróma és nekik amúgy sincs középkategóriás telefonjuk. Kínaiból csak az Oppo meg a OnePlusOne tetszik, de nincs hazai garancia egyikre sem. Szóval az LG-ben van az utolsó reményem.
-
tomtom98
csendes tag
Csak igy tovább
-
dsr
senior tag
Nem csoda , nagyon jó áron kínálnak nagyon jó készülékeket.
Hajrá LG. -
HKorn
veterán
Ez a HTC-ről nem lesz elmondható
-
FATtila78
tag
L90 tênyleg patent telefon lett. Tavasz végén ha lejár a hűségem lehet be is nevezek egyre
Új hozzászólás Aktív témák
ma Közönségbarát termékeinek és okos marketingstratégiájának köszönhetően remek pénzügyi negyedévet tudhat maga mögött az LG.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest