2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Rekordeladásokkal zárta a negyedévet az LG

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Androidcentral

Közönségbarát termékeinek és okos marketingstratégiájának köszönhetően remek pénzügyi negyedévet tudhat maga mögött az LG.

Újabb nap, újabb negyedéves jelentés, ezúttal az LG Corporation előző háromhavi periódusáról, és a dél-koreai vállalat szempontjából csupa jó hírrel tudunk szolgálni. Az LG az év második pénzügyi negyedévében céges rekordnak számító 14,5 millió okostelefont adott el, köszönhetően a periódusban még mindig nagy népszerűségnek örvendő G2-nek, valamint az olyan jól beárazott készülékeknek, mint az L90, az L70 vagy a G2 Mini. Ez az előző év hasonló periódusához képest 20%-os előrelépést jelent, de az első negyedévhez képest is sikerült 14%-kal több mobilkészüléket értékesíteni, köszönhetően például a knock code köré épített reklámkampánynak.

Az LG mobilos részlegének forgalma a vizsgált időszakban 3,5 billió koreai won, azaz 800 milliárd forint volt, ebből a operatív nyereség 85,9 milliárd won, vagy kb. 19 milliárd forint. Ezzel véget ért a mobilos részleg három negyedév óta tartó veszteséges periódusa, pedig az általunk is ajánlott G3 még csak most indult hódító útjára, és a remek készülékhez a harmadik és negyedik negyedévben újabb eszközök fognak csatlakozni. Így az elemzői várakozásoktól elmaradó Samsunggal szemben a másik nagy koreai gyártó optimistábban várhatja az év hátralévő részét.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.