- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Az Oppo és OnePlus One telefonokkal is a hazai garancia hiánya a bajom, tehát szerencsétlen Motorola is kiesik.
Amúgy meg volt már Motorolám is (Defy), ami akkor szintén nem volt egy nagy eresztés szoftveresen, akkoriban a Motorola eléggé szét volt csúszva. Elnézve, hogy mit műveltek a G-vel, látszik, hogy nagyon összeszedték magukat, de nekem fontos a normális garancia, na meg az sem árt, ha szolgáltatótól tudom megvenni, mert azért nem elhanyagolható mértékű kedvezményt kapok.
Amúgy meg egye meg őket a franc, hogy nem tudnak valamilyen egységes EU-s forgalmazást és garanciát kialakítani. Kész kabaré, hogy két EU tagállammal odébb simán forgalmaznak, nálunk meg le sincs szarva az egész.
"A G2-G3 vonal pedig szerintem nagyon jól néz ki."
Szerintem is, nekem tetszik ez a csupa képernyő kivitel, csak nem értem, hogy mi a bánatnak kell az előlapra is egy hatalmas béna LG logó. Ez az egyetlen amibe bele tudok kötni, amúgy meg teljesen jó ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Közönségbarát termékeinek és okos marketingstratégiájának köszönhetően remek pénzügyi negyedévet tudhat maga mögött az LG.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest