Új hozzászólás Aktív témák
-
-
klaya86
senior tag
Én MINDEN telefomat ( elég sok volt 🤣) gyári tartozékokkal, tehát töltővel együtt adtam el. Tehát vennem is kellett már legutóbb gyári töltő fejet. Oké volt otthon valami sok - sok éves töltő fej, de ha ki szeretném használni a max töltési sebességet, akkor gyári kábel + gyári fej. Tök frankó, hogy szerinted mindenkinek van otthon mivel töltenie. Arra viszont nem gondolsz, hogy a gyártók különböző töltési szabványokat használnak gyorstöltésre. Hibába van neked otthon egy Samsung 45 w töltöd pl, ha a xiaomid vele nem tudja a gyorstöltést, vagy nem azt a sebességet, amit a gyári cuccal tudna. Tehát ha ki akarod használni azt a töltési sebességet, amit a készülék tud, muszáj leszel gyári cuccokat venni. Egy nagy lofaszt környezetvédelem. Semmi másról nem szól, csak a szép marketing duma mögé bújtatott extra haszonszerzésről. Főleg, hogy általános a 4-500 ezer forintos csúcs kategória sajna és a középkategóriás telefonok is már 200 ezer körül vannak . Nyugodtan beleférne a költségbe a töltő.
-
DS39
nagyúr
a töltőfej végi usb szabványra értettem, mert kábelt még szoktak adni hozzá, amit az eszközbe kell dugni, és az oké hogy az apple-t kivéve szabvány C-s már, de a töltőfej usb csatija többnyire A-s. (ami egyébként logikus, mert PC-hez / laptophoz csatlakoztatva egy androidos ketyerét még A-s usb-ből lesz több, az tuti.)
-
DS39
nagyúr
nem tudom, valahogy nekem még nem sikerült töltőket felhalmozni.
amíg ez a trend el nem indult, ha vettem egy telefont, tabletet, akármit, adtak hozzá saját töltőt, amit azzal töltöttem. ha az eszköz eladásra került, ment vele a gyári töltői is, tehát nem maradt meg feleslegbe.ez nem környezetvédelem, ez haszonszerzés. most ugyanúgy kell venni minden eszköz mellé egy töltőt is, hogy mindnek legyen "saját". az nem életszerű hogy egy családban X személy tölti a telefonját, addig Y személy vár, hogy felszabaduljon töltő(fej), párhuzamosan kell hogy tölthetők legyenek a cuccok.
arról meg ugye nem is érdemes beszélni, hogy a kedves Apple korábban a telefon mellé adott töltőfejek usb-a szabványúak voltak, hiába maradt volna meg, ha a kábelt kicserélték usb-c szabványúra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged