Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
a töltőfej végi usb szabványra értettem, mert kábelt még szoktak adni hozzá, amit az eszközbe kell dugni, és az oké hogy az apple-t kivéve szabvány C-s már, de a töltőfej usb csatija többnyire A-s. (ami egyébként logikus, mert PC-hez / laptophoz csatlakoztatva egy androidos ketyerét még A-s usb-ből lesz több, az tuti.)
-
DS39
nagyúr
nem tudom, valahogy nekem még nem sikerült töltőket felhalmozni.
amíg ez a trend el nem indult, ha vettem egy telefont, tabletet, akármit, adtak hozzá saját töltőt, amit azzal töltöttem. ha az eszköz eladásra került, ment vele a gyári töltői is, tehát nem maradt meg feleslegbe.ez nem környezetvédelem, ez haszonszerzés. most ugyanúgy kell venni minden eszköz mellé egy töltőt is, hogy mindnek legyen "saját". az nem életszerű hogy egy családban X személy tölti a telefonját, addig Y személy vár, hogy felszabaduljon töltő(fej), párhuzamosan kell hogy tölthetők legyenek a cuccok.
arról meg ugye nem is érdemes beszélni, hogy a kedves Apple korábban a telefon mellé adott töltőfejek usb-a szabványúak voltak, hiába maradt volna meg, ha a kábelt kicserélték usb-c szabványúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest