- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferk
senior tag
Köszi, így kipróbáltam és így valóban van hang amely 2 rövid hangjelzés, végül az xiaomi naptárat alkalmazzom emlékeztetőnek amivel nem kell hókuszpókolni, csak simán beírom az emlékeztetőt, választott csengőhanggal amely hosszabb ideig szól. Nagyon hiányzik viszont a beszélgetés velvétele ami honor 8-on tökéletesen működött pl: ACR aminek a pro verzióját meg is vettem, de ezen a telón nem működik, vajon van valamilyen módja, hogy a beszélgetést ez a teló is fel vegye valamelyik alkalmazás segítségével?
-
-
luciferk
senior tag
Köszi sikerült
már 2 hete meg van a teló, 4 éves honor 8-at vált majd le, de egyenlőre csak ismerkedek vele, belakom stb, netezés youtube csevegés megy még, elég hosszú ideig bírja és gyors is vagyis jó teló. Ha esetleg valami jó rejtett dolgot is elő lehet varázsolni ami hasznos is, légy szíves oszd meg velünk
-
attilav2
őstag
A 12.0.10.0-n is van lebegő ablakok, de egyszerre csak egy alkalmazás lehet lebegő ablakban. Aktívnak kell lennie a lebegő ablakba szánt alkalmazásnak, le kell húzni a notibar-t majd a kapcsolósorról ki kell választani a lebegő ablakok gombot és akkor az éppen aktív alkalmazás lebegő ablakba kerül, viszont ahhoz hogy egy másik alkalmazást lebegő ablakba rakhassunk be kell zárni az éppen lebegő ablakban levő alkalmazást.
-
laszlolczka
őstag
Letöltöd a zip fájlt.Beállitások-MIUI verzióra böksz,beadja a MIUI-it,erre szintén ráböksz 4 szer.Kifogja írni,újabb frissítési opciók érhetőek el.Itt kiválasztod a frissítési csomagot,és követed az utasításokat.A végén újra indul a telefon.Már csináltam,biztonságos.A lényege, azt a csomagot kell letölteni ami jelenleg a telóm van.EU romnál az EU romot.Számitógépes módszer csak nyitott bootloádernél működik.
-
Z()L3
tag
Megmondom őszintén azokról fogalmam nincs. :) Nem használom gyakran az órát meg a naptárat, szóval nem tudom. Időjárásra meg widgetet használok. Igaz azt sem tudom minek...reggel az időkép megmondja mi várható, utána meg ha tudni akarom mennyi az annyi, megnézem a hőmérőt, az pontos.
Viszont úgy tűnik, hogy a teljesítmény javult. Mintha több memória maradna szabadon, pl a kamerát sem úgy kell használnom hogy totál mindent bezárok.szpeti40: Nézem, én sem találom hogy lenne olyan beállítás, hogy csak 1 helyről mutassa a névjegyeket. Igaz nekem évek óta minden telefon google fiókba menti őket - mondjuk attól függetlenül az opciónak ott kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HP notebook topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged