-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino
újonc
válasz
Gery1987 #2684 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, olykor olykor újra szoktam indítani, sajnos nem kerültem közelebb a megoldáshoz. Ha gyakran használom akkor nem csinálja ezt.
Talán egy gyári reset megoldaná ezt? Vagy mi lehet a megoldás? Biztos nem spyware/malware vagy ilyesmi ami a háttérben fut?
-
Dino
újonc
Sziasztok!
Még a nyáron vettem egy Redmi 8T okostelefont és egy jó ideje, amikor sokáig nem használom a telefont és megnyitom a telót akkor az applikációkat meg úgy a kezdőképernyőt nem azonnal hozza be, hanem úgy 2-3 másodperces késéssel. Akkor is elő szokott fordulni, habár ritkán, ha sokat nyitogatom ki és be a telefont.
Mitől lehet ez? Nem tudom pontosan, mióta csinálja ezt. Lehetséges, hogy amikor rácsatlakoztattam a telefonomat a számítógépemre hogy zenéket másoljak át akkor felmászott rá valami spyware/spybot vagy valami vírus ami a gépemen van csak nem tudok róla? A gyári vírus irtója és az egyszer feltelepített Avira vírus irtó sem talált semmi. A telefont folyton tisztogatom (memória tisztítás, felesleges fájlok stb)
2 applikáción és a már említett vírus irtón kívűl nem raktam fel semmit rá.
A segítségeteket szeretném kérni ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest