- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Patrik191419 #3471 üzenetére
Mikor meglett a telefon, kb egy éve, akkor én is beállítottam és jól is működött. De azóta nem használtam, mostanában bekapcsoltam megint és az volt az eredmény, hogy még maszkban is feloldott.
Szerintem ez szoftveres hiba lehet, közben volt egy főverzió váltás, itt lehet az eb elhantolva. Én is kikapcsoltam, egyrészt ezért, másrészt idegesített, hogy mindig feloldott ha rá akartam nézni az órára, tudom, hogy ki lehet kapcsolni, de akkor meg ujjlenyomattal v mintával ugyanúgy kell mókolni. -
kaosz86
aktív tag
válasz
Patrik191419 #3471 üzenetére
Kb minden más megoldás (ujjlenyomat, pin kód/minta) biztonságosabb mint az arc alapú feloldás. Ez azért nem egy faceID szintű megoldás az androidos telefonok nagy többségében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest