- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
kisspall
üzenetére
Hihetetlen, hogy mindig van pár júzer, aki minden szarba bele bír kötni! Majd talán engedélyt kérek tőled, hogy valamit többször leírhassak... Annyiszor írok le valamit, ahányszor akarok. Semmi közöd hozzá! Ha meg a sok 8T imádó ember szerinted attól szarul érzi magát (rád gondolok), mert le mertem írni 2x, hogy az asszony megutálta a telót a sok bosszantó dolog miatt, akkor tudlak sajnálni. Ja! Nem! Aki elégedetten használja a 8T-t az az én kommentemtől függetlenül ezután is úgy fogja használni és nem fog álmatlanul forgolódni éjszaka miatta.
Ha nem tetszik, amit írok: 1. leszr@om, 2. ignoráld!Egyébként meg én örülnék a legjobban, ha végre sikerülne a sok adatot lementeni róla és egy fr-el meg tudnám oldani ezeket a problémákat és nem kéne új teló után nézni.
-
Ferike81
senior tag
válasz
kisspall
üzenetére
Nem gondolom, hogy azért írja, hogy bárkit is bosszantson. Egyszerűen használná, de nem működik. Én is jó két éve vettem anyósomnak, de már új korában akadtak vele gondok. Na, mondom kínai telefon, mókolni kell vele, egye fene. Olcsó árkategóriás volt, belefért. A problémára való megoldásokra lenne inkább kíváncsi az ember.
De, ha nem megy akkor lépni kell tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De, ha nem megy akkor lépni kell tovább...