Hirdetés
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaisi
csendes tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Az maga nem akorra baj h nem jön a 300mbit (csak az internet minőségét szoktam néha tesztelni speedtest-en ha gyanús hogy valami van a hálózattal) de az hogy összeakad a BT és a Wifi az igen. Kocsiban (is) használom ott általában onlinre rádiót hallgatok wifi hotspottal az androidos fejegységgel összelőve meg persze BT a kihangosítás miatt. Ha jön egy hívás felveszem beszélek ugye BT-os kapcsolaton majd ha leszem a hotspot megszűnik és van hogy csak telefon újraindítás után lehet a wifi hotspotot újra bekapcsolni.
Ez mondjuk tényleg zavaró. -
Trooper82
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Most őszintén.. Szerintem jogos elvárása, hogy tudja a wifi a sebességet hozni. Nekem is van Bt eszköz ami folyamat szinkronizal, de az csak a 2.4 ghz es csatornán zavar be. Bár ott sem kéne. 5 ghz en stabilan hozza a 300 mbitet egy hagyományos még fehér upc routerrel. Nekem külön van beállítva egy 2.4 es wifi hálózat, és egy 5 ghz es. Igy az 5 ghz es wifin nincs probléma a sebességgel.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
gagyilovag
üzenetére
Torrenthez, h hamar lejöjjön az 50gigás játék.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest