Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m.zso

aktív tag

Sziasztok. 1 hete már egy Xiaomi Mi 360 Home Security Camera 1080p tulajdonosa vagyok. Az MI Home-ba integrálva van még a kb 6 éve vásárolt Yeelight desk lamp is. A problémám lehet hogy egyedi. A rendszer egy Redmi Note 8 (Miui 12.5.2.0, android 11RKQ1) on fut, a play áruházból letöltött Mi Home-al. A telefon meg is kapja az értesítést, de se hangot nem ad és az értesítő ledet sem villogtatja. Csak akkor látom az értesítést, ha engedélyezem "az értesítések felébreszthetik a kijelzőt". Csak és kizárólag abban az esetbe jut tudomásomra a kamera által küldött szituáció. Esetleg más is tapasztalt már ilyen problémát ? Tegnap este -mondván hogy tele van már a telefon minden felesleges dologgal, meg talán el van állítgatva (bár nem szokásom) visszaállítottam a készüléket a gyári állapotba, majd feltettem újra az MI Home-ot. A helyzet semmit nem változott (inkább a telefon lett gyorsabb). Természetesen minden meg van adva a programnak amit kér és mindenféle miui akkumulátor és egyéb program alól felmentettem. Egyenlőre marad a kijelző felébresztése értesítéskor. Reakciókat előre is nagyon szépen köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák