- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
vtboy
csendes tag
Kedves Fórumtársak! Szeretnék megosztani egy kis okosságot amelyet kipróbáltam, és nekem bejött. Az eredeti problémám megoldására (VoLTE levágja a kimenő hívást, tárcsázást 30 mp után) kaptam egy olyan tippet, hogy állítsam át a régiót Indiára, és hát ha akkor működne. No át is állítottam, az eredeti problémát ugyan nem oldotta meg (azt majd a szolgáltatónál kell lejátszanom), viszont több más problémát egyből megoldott, pl: változó zárképernyő működése, telefon kivetítése tv-re. Eddig ezek nem igazán akartak működni, most viszont úgy ahogy a "nagy könyvben" meg van írva. Tehát ezt tudom ajánlani olyan esetekben amikor teljesen megmagyarázhatatlan, hogy miért nem akar valami működni, pedig elvileg minden stimmel. Én már azon a szinten voltam, hogy földhöz verem, és elásom a telefont, de most már azt gondolom, hogy talán még is megbarátkozunk. Azért ilyenkor rá jön az ember, hogy mi az oka az árkülönbségnek, mondjuk egy Huaweihez képest. Azt csak kivettem a dobozból és használtam, ezt pedig kivettem a dobozból és csak reménykedtem, hogy valamikor majd tudom használni, ha az összes szarságát kikalapálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CORSAIR K100 AIR
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest