-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtboy
csendes tag
Kedves Fórumtársak! Szeretnék megosztani egy kis okosságot amelyet kipróbáltam, és nekem bejött. Az eredeti problémám megoldására (VoLTE levágja a kimenő hívást, tárcsázást 30 mp után) kaptam egy olyan tippet, hogy állítsam át a régiót Indiára, és hát ha akkor működne. No át is állítottam, az eredeti problémát ugyan nem oldotta meg (azt majd a szolgáltatónál kell lejátszanom), viszont több más problémát egyből megoldott, pl: változó zárképernyő működése, telefon kivetítése tv-re. Eddig ezek nem igazán akartak működni, most viszont úgy ahogy a "nagy könyvben" meg van írva. Tehát ezt tudom ajánlani olyan esetekben amikor teljesen megmagyarázhatatlan, hogy miért nem akar valami működni, pedig elvileg minden stimmel. Én már azon a szinten voltam, hogy földhöz verem, és elásom a telefont, de most már azt gondolom, hogy talán még is megbarátkozunk. Azért ilyenkor rá jön az ember, hogy mi az oka az árkülönbségnek, mondjuk egy Huaweihez képest. Azt csak kivettem a dobozból és használtam, ezt pedig kivettem a dobozból és csak reménykedtem, hogy valamikor majd tudom használni, ha az összes szarságát kikalapálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest