Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Nem kell idegesnek lenni. Légy nyugodt, határozott, légy egy igazi úr. Kérd meg, hogy segítsenek. Ha nem vezet eredményre, ugyanezzel a higgadtsággal kérd ki a vásárlók könyvét. És írd meg, hogy mi történt.
Ezt kötelesek vezetni, és minden ellenőrző szerv szereti olvasgatni. Írásban kell adott időn belül válaszolni, ajánlva, a válasz vissza vezetni ide, stb. Sok nyűggel jár. Sokszor csak a puszta kérése is olyan megoldásokat szül, amit addig lehetetlennek mondott mindenki. Pl kisebb sógiasszony vett cipőt, két nap múlva leszakadt a felsőrész a talpról. Visszavitte. Kicserélték ugyan olyanra. Ami mit ad az ég, pont úgy szakadt le, mint a másik, csak ez bírta vagy egy hétig húszezerért. Csak levásárlási opciót ajánlottak, de a cég által árult holmiban volt már egy kis bizalmi vákuum. És mivel nőből van, a többi meg nem tetszett, volt benne egy kis para. Kétszer hajtották el, hogy márpedig itt pénzt nem adnak vissza. Mondtam neki, hogy oké, tegyünk egy próbát. Kérje ki a vásárlók könyvét, és írja be. 3 perc múlva ott volt a kp a kezében. Írnia se kellett.Egyen engem meg a fene, de a gyorsan merül ok pont nem egy jól kezelhető hiba, mert gyakorlatilag csak bármi okozhatja.
Nekem más eszköz esetén egyik másik alkalommal úgy merült a telóm, mint a Titanic. A hiba forrása a Google play services volt. (root mellett két dolgot le kellett tiltani, és megjavult) Állítólag később ezt a merülési okot a Google csapata meszerelte, tett a kódba helyette másikat a felhasználók szórakoztatása végett.Amíg körbe nem lövöm az okokat, eszembe se jutona kiadni a telót a kezemből.
A debugging meg kb így nézne ki:
Gyári visszaállítás.
Merül még, csak mint telefon (se GPS, se net, se WiFi, se Google/Mi fiók). Ha igen, az gond.
Há nem, adjunk hozzá Google/Mi fiókot.
Tedd fel azt ami feltétlenül kell. De törekedj a minimumra.
Teszteld. Ha nem merül bővítsd az app gyűjteményed.Nekem volt, hogy az, hogy a Mi regisztrációs SMS-t nem engedtem elküldeni, szintén merüléssel mutatkozott meg. Elküldtem, és abbahagyta. Volt, hogy a Google fotók szinkronizált ki 13-4gb videót, és az sem volt jó hatással az akkura. Ezota a torrent mappába mindig tartok egy .nomedia nevű fájlt, így nem látják a keresők se a tartalmát.
És ezen kívül már csak ezer meg egy oka lehet, hogy gyorsan merül...
-
vegyszer
addikt
Készült egy elég alapos topic összefoglaló a Redmi Note 8T készülékhez.
Sok minden analóg itt is az ott leírtakkal, de azt mindenekelőtt észben kell tartani, hogy ez MTK processzoros eszköz, az meg nem.
(itt nincs EDL mód, ami nagy gáz esetén elég jól jöhet)
Illetve azt is ki kell emelni, hogy pl a recovery csere során használt fájl is eszközsecifikus. Azaz teljesen más kell arra, mint erre. De a folyamatok általánosságban azonosak (hogy hogyan nyílik a Bootloader, hogyan kell recovery-t, illetve egyedi romot feltenni, stb). -
vegyszer
addikt
Kezd tisztulni a kép, csak lassan.
Eddig azt hittem, hogy a xiaomi.eu oldalon lévő MIUI EU vonal is létezik.
De rá kellett jönnöm, hogy nem, jelenleg még nem támogatott ez a készülék ott. Se stabil, se dev vonal nincs jelenleg belőle.
És már világos, hogy amit egyesek EU ROM-nak hívnak, az az EEA. És ebben nincs miui tárcsázó.
Titkon bíztam benne, hogy a globális ROM már tartalmazza, de ezt cáfolod. Kár érte...
Az indonéz ROM meg még távolabb áll tőlem.Köszönöm a támpontokat!
-
vegyszer
addikt
Illetve az a kérdésem, hogyha már te körbe jártas a ROM kérdést, hogy pl a
V11.0.2.0.PGGMIXM Redmi Note 8 Pro Global ROM-ról a
V11.0.2.0.PGGEUXM Redmi Note 8 Pro EEA ROM-ra az átjárás akkor nem tiltott, de BL nyitás és TWRP kell hozzá?Még ezt leltem:
V11.0.1.0.PGGRUXM Redmi Note 8 Pro RUAz indonéz az ID közepű lenne?
-
vegyszer
addikt
Ezért kérdezem, hogy EU stabil, esetleg EU dev vonalon van-e valaki. De érdemi választ eddig nem kaptam.
Mert az én Mi Mix 2 telóm az EU dev vonalon MIUI tárcsázót tartalmaz.
Ugyan a gyereknek nem létszükséglet a rögzítés, de egy cimbi ezért nem vette meg a Mi 9T telót, mert neki ez kardinális kérdés. Ingatlanozik, napi több órát telefonál, gyakran ez alapján jegyzete este. És ott is a stock droid tárcsázón ment el a deal. De ha egy BL nyitás után EU stabil rommal ez nem akadály, már veszi is meg.
-
vegyszer
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Ez számomra mindig megfoghatatlan, hogy a gyártó arra törekszik, hogy a 7,8mm-es vastagságot 7,2mm-re faragja, erre valaki tesz rá egy 2 cm vastag tokot...

-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Üveg fóliát valaki talált mostanában itt a fórumon, vagy pesti címen hozzá?
Azért elkellene egy, de még nem sikerült beszerezni.
Minden tippet szívesen fogadok!Köszönöm!
-
vegyszer
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
EU - > EEA váltáshoz kell bootloader-t nyitni, meg TWRP?
-
vegyszer
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Ez az, ami a MIUI tárcsázót is taltalmazó global ROM lenne?
Kérdés: az mikor dől el, hogy uniós, vagy EEA lesz a rom? Mikor először adja meg az ember, hogy milyen régióban él?
Mert holnap bootol először. És akkor inkább Bosznia lesz, mint Magyarország... -
vegyszer
addikt
Én kicsit furcsán állok a dologhoz. A volt párom szerint nem kell a gyereknek bankkártya (13), de a másik fészekaljból való neveltfinak 10 éves kora óta van, és ő a fiatalabb másfél évvel.
Én egy Revolut fiókot nyitni szeretnék, és azt kapcsolnám az OTP Simple alá.
Nem a kp a lényeg, inkább az, hogy ha kell, a teló mindig nála van. És bizony azzal egy BKV jegyet, üccsit, pizza szeletet, mozijegyet, fortnite kiegészítőt megvenni egyszerűbb hirtelenjében, mint előre gondolkodni.És a Revolutra kapna zsebpénzt, hogy tanulja a beosztás fogalmát.
-
vegyszer
addikt
Szia!
(Talán Hongmi 1 esetén már beszélgettünk szinte tegnap)
Én az NFC fizetést a Mi Mix 2 telóval teszteltem, szeretem. Ott Raiffeisen bank és Revolut kártyám van hozzá kötve.
És annyi a megkötés, hogy 5000Ft fett fel kell a kijelzőt oldani (PIN, jelszó, vagy minta által), de magának az appnak nem kell mennie. Effektíve a virtuális bankkártyának a PIN kódja a kijelzővédő PIN, jelszó, vagy mintája.
Az Este rendszerét nem ismerem. De az OTP-jében tetszik, hogy QR kódos csekket is tud fizetni, és kérdezi hogy mit terheljen (ha nem elég a feltöltött egyenleg). Azaz direkt terhelni is már tud, de nem feltöltés által.Ezt a telót meg még csak járom körbe. Mert a fiam valószínűleg ezzel lesz gazdagabb karira.
-
vegyszer
addikt
válasz
Brandynew
üzenetére
Én is tettem Netflix hd lejátszás fronton jópár próbát számtalan moddolt appal. Az az egyik baj, hogy ezek verziótlban nagyon le vannak maradva. Pl az általad linkelt 4.13, ami még fent van nekem az 4.38.

Ha cserélem, valahogy (Mi Mix 2 esetén) valóban csak rosszabb eredményt hozott.
KB, mintha a 720p-ről 480p/360p-re lépnék vissza. És ez a file méretben is egyértelműen köszönt vissza. (ha letöltöd pl a sorozat következő két részét előre, látod, hogy miről beszélek)Te használod a Netflix szolgáltatását? Neked ez megfelelően működik? Vagy csak gugliztál egyet, és bedobtál egy működőnek tűnő találatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest