Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
válasz
vegyszer #971 üzenetére
A kollégámnak pont olyan telója van Mi 9T a pop up kamerás. Kínából rendelte B20-as android 9 miui globál, van miui hívástárcsázó és hívásrögzítés van. Ezért tiszta katyvasz ez számomra. Szerintem mivel androidos és snadragon telefonról beszélünk fellehet rá tenni ezt a rendszert. Van a MIUI-nak saját fóruma, ott biztos le is írják a menetét.
-
twollah1976
őstag
válasz
vegyszer #834 üzenetére
Mi a mostani ROMod?
Mert ha az, mint az enyem akkor nem kell nyitni semmit.
Leszeded az uj ROMot es felrakod.Az EU es az EEA ugyan az szerintem.
Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor inkabb vard meg amig a telefon feldobja magatol a frissitest, minthogy en dobjam fel
a tappancsomvert hanyva borulva a karacsony fara, mert bosszubol ejfelkor frissen asott sirt felett mormoltal parat, hogy nekem is rossz legyen ne csak neked. -
twollah1976
őstag
válasz
vegyszer #831 üzenetére
En a Xiaomi ROMokat illetoen ugy tippelek, hogy a ROMok foldrajzi regioknak megfeleloen vannak kiadva.
Lasd, mint a DVDk, Blu-ray lemezek(?).A Global ROMban a ha jol tippelek akkor a Xiaomi fele tarcsazo van.
Az EEA ROMban a Google fele es melle kivettek belole a hangrogzites funkciot vmi EUs adatvedelem torvenynek megfeleloen.Ha rosszul tudom akkor majd kijavitanak.
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #773 üzenetére
Az appnak itt sem kell mennie csak valami.olyasmi van hogy 2x kell érinteni vagy mifene.Nem tudtam még igazából kitapasztalni.Olyan volt pld hogy fizettem volna 5000 felett és mintha semmi nem történt volna.Aztan nem akartam fenntartani a sort,elokaptam a kártyámat és fizettem.Ahogy jövök el a pénztártól látom hogy a telón ott a fizetési összeg meg várja az ujjlenyomatos megerősítést. Majd kitapasztalom egyszer hogy hogyan működik rendesen
Nyilván én azt vártam mint a bankkártyánál hogy majd a terminál kéri a megerősitést,ehelyett ezek szerint a telón kell. Nekem ez még nagyon új,idő kell nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged