- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
poolbig
aktív tag
válasz
Kolondrum #688 üzenetére
Tyű! Azt hogy érted, hogy fürgébb, mint egy Mi Note 10?
Csak mert a zöld szépségemre (PGGMIMX) szemet vetett a kisebbik lányom és szülinapjára ezt kéri. Én meg kinéztem utódjának egy MI Note 10-et (bevallva a kamerája miatt), de a sebességre eléggé kényes vagyok.
Egyébként meg lenne pár kérdésem is, mert ezeket valahogy eddig nem találtam meg:
- Be lehet állítani, hogy a kezdőképernyő(ket)t körbe forgassam?
- A tárcsázóban be lehet valahol állítani a gyorstárcsázást egy adott számbillentyűre?
- Adott kontakthoz lehet külön csengőhangot állítani?
- VoLTE hogy kapcsolható be (a második SIM-em egy Telekomos mobilnetes SIM)
Köszi. -
hevizms
addikt
válasz
Kolondrum #717 üzenetére
Hát fogalmam sincs ,de hát én eddig így gondoltam hogy az 5000 Ft feletti pin kérés az nem bankfüggő. Nálad semmi megerősítés nem kell??? Nem feltétlenül pin kódra gondolok hanem pld ujjlenyomat vaG az appba belépés vagy ilyesmi. Az Erste Mobilpay esetében elég csak feloldani a kepernyozarat és 5000 alatt ennyi.Viszont 5000 felett vagy megkell nyitni az appot vagy 2x érinteni a telót vagy ilyesmi. Ezt írja az app a GYIK-ban:
Amennyiben az NFC fizetéshez szükséges feltételek adottak, úgy:fizetés előtt telefon felébresztése (csak világító képernyő szükséges, feloldás nem)telefon NFC antennájának érintése a POS terminálhoz5000 Ft alatti vásárlás esetén másra nincs is szükség!5000 Ft felett, vagy a kártyalimitek elérésekor a telefon feloldása és újbóli, 60 másodpercen belüli POS terminálhoz való érintése is szükséges. -
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Kolondrum #749 üzenetére
Erre most kipróbáltam, hogy ide vagy oda mentek, de én nem érzek szignifikáns különbséget a mentési idő között. De nem is a 10Mb/s kártyám van, írásban valami 40-50Mb/s-ot tud, vagy ilyesmi. 64Mp-es módban próbáltam. Én eleve jobban szeretem a kártyát egyébként is, akkor ha új a telefon, csak átteszem, és itt van mindenem. Mielőtt ez a telefon képbe jött, néztem a Huawei P20-at, viszont mivel nem bővíthető ki is esett.
Aksi téma: nekem a android rendszer áll az első helyen. 31.1%
-
icezozo
addikt
válasz
Kolondrum #688 üzenetére
köszönöm!
amúgy a xda-deven is van pár ember aki pont emiatt hisztizik mint én, csak van akinek a face vagy a messenger nem add értesítést.De ahogy vissza raktam a Redmi S2-be a kártyámat azonnal jöttek a levelek
szóval az működik uaz a beállításokkal, applikációkkal mint a Redmi Note 8 Pro -
Szabolcs22
tag
válasz
Kolondrum #668 üzenetére
Már nagyon beizzítottam magam hogy januárba megveszem. Pár napja már nézegetek mindent róla.
Összevetettem a sima 9T-vel is az üzemidőket,de hasonlóak közel azonos terhelés alatt.
A normálisabb megbízható boltokba egy 20-assal drágább a 9T. Nem hinném h megérné azt venni. Annyira nem tud jobbat, többet.
Találtam olyan tokot is,ami fullra védi a hátulját,mégha plasztik is, illetve körbe jó széles a szilikon és van hátul benne mágnes,ami nekem nem utolsó, mert a kocsihoz jól jön.
Bár a mostani telonak a hátuljára is még a telefontartóhoz adott fémlemez van ráragasztva.
De valahogy, valamennyivel esztétikusabbak ezek a "gyári" megoldások, amiket árulnak.
Igen "új" vagyok, aztán lehet az az oka, de azért 3 Ft, azon kikerekedett a szemem. Kétszer is átváltottam hogy "biztos Ft-ba írja"? -
Szabolcs22
tag
válasz
Kolondrum #660 üzenetére
Igen a mi band 4-nél én is észrevettem, hogy előbb jön néha az üzenet mint a telefonon. Van,mikor ülök a gép előtt és a monitor fénye rátükröződik a telefonra, így az értesítési ledet csak akkor veszem észre ha nagyon figyelem, illetve fülesbe nem mindig hallom a rezgést.
Szóval azért jó ez a mi band 4. -
Szabolcs22
tag
válasz
Kolondrum #632 üzenetére
Én a 3c battery monitorral, jól látható a diagrammon, hogy merül,illetve listázza is mikor mennyit merül. De! Samsungoknál ezt még megtaláltam a telefonba, viszont ennél a lenovonál csak az akkus programmal tudtam előszedni:
[link]
Amúgy a beállításokból meg teljesen más formában lehet előhozni, de a végeredmény ugyanaz.
Mondjuk én a linkelthez vagyok hozzászokva mindig azt nézem. -
Szabolcs22
tag
válasz
Kolondrum #620 üzenetére
Igen, ezt észrevettem a fórumokon és más oldalakon is írt visszajelzésekből.
Ha jól emlékszem nektek is van egy note 8 pro.
Az hogy bírja a strapát? Megvagytok vele elégedve? Igazából ez tetszik a legjobban. A teljesítmény oltárán pedig hajlandó vagyok feláldozni az üzem időt. Bár ezzel is lehet gazdálkodni ahogy olvasgatom. -
Szabolcs22
tag
válasz
Kolondrum #606 üzenetére
Sziasztok!
Kérdésem elsősorban hozzád szól, mivel látom tapasztalt vagy a xiaomi szériában, de bárkit szívesen meghallgatok!
Tehát rátérek a lényegre: Melyiknek jobb az üzemideje, SoT mondjuk terhelés alatt. Navi,youtube,játék stb.
- Note 8 pro
- Mi 9 Lite
- 9T pro
Néztem a youtubeon lehetőleg minnél frissebb videókat (a telefonokon lévő esetleges újabb,javított romok végett) és a 9 lite illetve a 9t pro nyert átlag 7-8 órás kijelzőidővel, játékkal, stb.
Átlagban a 8 pro az 5 óra 30 perces időket produkált, de volt hogy az is 7 és 10 óra között.
Ez mind azért érdekel, mert lassan a 3 éves Lenovo P2-őm szeretném lecserélni.
Na már most az 5100 mah-ás akkunak még mindig olyan 4-5-6 órás kijelző ideje van, Evie launcherral és full gyári rommal.
Csak már kezdem megunni az egy két bosszantó hülyeségét és van egy olyan érzésem h az akku is innentől kezdve csak a leejtőn fog lefelé menni.
Szóval újonnan bírt 8-10 órát, átlagos terheléssel. Vadul 6-8 óra sot.
Ez lenne a referencia, erre szeretném megtalálni a legjobb készüléket. Igaz az újak erősebbek is cserébe, esetlegesen az akku rovására.
Opciók volt még az ulefone armor 3w* vagy még a youtubról összehasónlításokból a samsung m30s,de azt itthon nem lehet kapni. Volt még samsung A50s.*Igen tudom csájnafone, szarul van optimalizálva,rosszat is hallottam róla, jót is. Appokat gyilkolja ki a háttérből,amivel előrébb nem vagyok,kivéve ha vmi másik romot rá nem tesz az ember,de ezzel igazából nem akarok foglalkozni, a samsungos koromba kiéltem magam..
Dehát megint az akkuidő, még optimalizálatlanul is azt mutatja h 5-6 napok.
Nálam gyilkolva legyen 3-4 nap.Mint látjátok a súly igazából nem számít, a méret már 6,5 col zavaró lehet,de letojom még azt is mert hozzászokok. De nem tudom mi lenne a legjobb megoldás akkuidő, illetve ezután a sorban a teljesítmény szempontjából, hogy haladjak is előre a lenovo után ne csak egyhelybe topogjak.
Válaszokat előre is köszi! -
hevizms
addikt
válasz
Kolondrum #602 üzenetére
Köszönöm.Elméletileg beállítottam mindent,már csak a próba hiányzik :) Gondoltam hogy fel kell oldani,csak azért kérdezek rá még ilyen alap dologra is,mert sosem volt még NFC-s telefonom. :) Lehetőleg minél kevésbé akarom beégetni magam.De közben meg rájöttem hol tudom kipróbálni egyedül.Tesco önkiszolgáló :) Na holnap ki is próbálom.
-
MolnárPéter
aktív tag
-
LuckyDevil68
csendes tag
-
-
twollah1976
őstag
válasz
Kolondrum #191 üzenetére
Valami normalisabb perverziod nincs, mint a SOT ido?
Nem mindegy, hogy mennyi a SOT ha gombokert 10, 20 ezres powerbankokat vehetsz?
SOT-ot meg nem tudok mondani, mert masodlagos telefon ket SIMmel, mobilnettel, a WiFit ritkan hasznalom, jelenleg ennyi a SOT.
A Redmi 6-rol tudok nyilatkozni, ott mobilnettel, bekapcsolt GPS-szel, navigalassal, majdnem teljesen felhuzott fenyerovel a kb. 5 ora boven osszejott ugy, hogy neha Budapesten belul bo 100 kilometert vezettem, belvarosban, a budai oldalon a hegyekben, epuletekbol, lepcsohazakbol ki, be, neha telefonalas, Hangout, fenykepezes, fenykepek feltoltese.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest