- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Indiában szeretnek TV-zni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsi1953
tag
válasz
shifty! #6377 üzenetére
Támadt egy ötletem, ami nem biztos, hogy kivitelelezhető, de talán. Jelenleg a mentéseim a telepített Philz Recoveryvel vannak, de az Online Nandroid Backup programmal készülnek a backupok.
Ha feltéve, és megengedve lecserélném a jelenlegi rendszeremen a PhilZ-t. TWRP-re, majd arról készülne a mentés a Nandroid Backuppal (nem tudom, hogy az alatt képes-e rá) akkor azt már talán tudnám cserélgetni.
A TWRP kompatibilis a v6 rendszerrel? Mert az ötletem csak abban az esetben lenne kivitelezhető talán.
Egyébként a telepítendő ROM-ok a külső kártyán vannak, és az elkészült backupok is.
Mi a különbség, ha van, a 2.8.6 ill. a 3.0 TWRP verzió között?
Zárásul még egy kérdés, a magyar ROM-ban található kikapcsoló menü beépíthető-e pl. a MIUI vagy sMIUI
verzióba? Ha igen, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
ma MediaTek helyett Qualcomm processzorral érkezik a Xiaomi „filléres” óriásmobiljának LTE modemmel felturbózott egykártyás változata.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Star Wars rajongók
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpársportok
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest