- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
Kopp-kopp, valami beragadhatott korábban, újraindítás után tökéletes.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Cs1csó
félisten
Úgy tűnik tényleg "megjavult" a sztereó hangszóró gondolom gyárilag "eltolták" a balance-t. (Nekem az alsó volt hangosabb)
-
Voice24
őstag
Nálam is lejött a MIUI 13-as, én igazából nem vettem észre semmi lényegi dolgot, ahogy hibát sem.
Azt viszont kérdezném az android szakiktól, hogy egy névjegyet hogyan tudok ténylegesen kitenni a kezdőképernyőre? Mert hiába kattintok rá adott névjegynél a lehetőségek menüben, hogy hozzáadás a kezdőképernyőhöz, azt írja ki, hogy már hozzá van adva, miközben "természetesen" én nem látom sehol, hogy hozzá lenne. -
tothandras80
tag
üdv! Erre a típusra lehetséges korábbi ROMra visszaállni? Miflash-sel megoldható?
-
scyllarus
veterán
Nekem hozzáadja.
Azt néztem, hogy nem a kezdő-kezdőképernyőhöz adta hozzá, hanem az utolsó kezdőképernyőhöz. Szóval a végén nézted?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Voice24
őstag
válasz scyllarus #706 üzenetére
Néztem az összes oldalt oda-vissza többször is, de nincs ott a névjegy ikonja. Ha ki akarom tenni, továbbra is azt írja, hogy már ott van. Nem tudom, bezavarhat-e neki, hogy az előző telefonon (MI A2 lite) kint volt a kérdéses névjegy az első kezdőképernyőn, és a telefonváltáskor az appokat és beállításokat is áthozattam a fiókkal. Mondjuk a 10s-en az elejétől fogva nincs kint az ikon, de most már ki akartam tenni. A névjegy törlésen és újra létrehozáson kívül van valami gyorsabb megoldás is?
-
Cs1csó
félisten
Lehet valahogy szigorúbbta venni a mobiladat kapcsolaton keresztüli kommunikációt, hogy még takarékosabb legyen a "rendszeralkalmazasok". ?
-
Mercutio_
félisten
Szakik, van aki Redmi Note 7-ről váltott ?
Csak nekem tűnik úgy, hogya főkamera képminőségben nincs előrelépés, talán mintha a 10S mosottabb képeket csinálna?
Vagy valamit nem jól állítottam be? (Képminőség legjobb -on van) és mintha kevesebb lenne a beállítási lehetőség isEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jans82
újonc
Sziasztok, tapasztalta más is 13-as frissítés után, hogy az ujjlenyomatos képernyőzár feloldás néha nem működik? Feloldható simán gombbal, bármelyik ujjal.
-
pdave
aktív tag
válasz Mercutio_ #712 üzenetére
Szia!
Én Note 6 Pro-ról váltottam, és én sem érzek túl nagy különbséget. Viszont érdekes a mosottság, nekem az volt inkább a bajom, hogy túl éles a kép, letöltöttem a Gcam-ot, és inkább azt használom, annak számomra természetesebb a végeredménye, cserébe lassabb a képkészítés, meg a kamera app elindulása. Ja, és tud Nightvision-t, amivel tök jó esti képeket lehet készíteni a gyári apphoz képest.
Nekem a fontosabb előrelépés a nagylátószögű kamera jelenléte, még ha gagyi is, de legalább van.https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
Cs1csó
félisten
Sziasztok. A kijelző bal felső sarkában lévő értesítési területen megjelent egy új ikon ami eddig nem volt, de nem tudom micsoda
Valaki tud segíteni, hogy micsoda, mit állíthattam el és hogy lehet eltüntetni?
(egy kis "vekkeróra" kinézetű ikon)Valami ébresztő lehet de nem emlékszem, hogy beállítottam volna ilyet.
-
Cs1csó
félisten
Bocsi a lámaságért. Tényleg be volt állítva ébresztő. Tegnap zülleni voltunk a haverokkal biztos akkor nyomogattam el - nem emlékeztem - most meg kicsit másnapos vagyok, nem pörög az agyam.Nem szoktam ébresztőt használni a telón van egy rádiós ébresztő órám azt használom. Emlékeztetőket szoktam de az máshogy jön elő.
[ Szerkesztve ]
-
pdave
aktív tag
Nekem azon van fent, de már korábban fent volt, mint ahogy lefrissült a telefon.
LadaLord: de, szokott, de annyira nem zavar, mert nem sokat fotózok vele. Cserébe jobb kép, meg szuper NightSight (gyári kamera tök sötét, ez meg értékelhető képet ad). Én felváltva használom ezt meg a gyárit, az utóbbit akkor, ha közelre kel fotóznom doksit (ebben pl szar a Gcam), vagy ha lassított videót csinálnék (ez konkrétan nem működik benne)
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
Marduk77
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Adott egy Redmi Note 10S telefon, amivel van két problémám:
1. Bármilyen témát vagy háttérképet állítok be, egy idő után visszaáll az alapértelmezett gyárira.
2. Névjegyekhez állítottam be képet de a bejövő és a kimenő hívásoknál sem látszik, csak a kör a név kezdőbetűjével.
Esetleg valami ötlet a megoldásra? -
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Segítséget kérnék.
Tegnap vásároltam egy RN 10S készüléket, és az érdekelne, hogy felvillan mindkét oldalán véletlenszerű időközönként " kék fény " amikor használom akkor is, ha nem akkor is. Lehetséges, hogy valami üzenet pl. app , rendszer frissítésre vonatkozó üzenet érkezésekor csinálja ezt?
Ha igen ki lehet kapcsolni ?
Vagy ez valami hiba lehet?Köszönettel
A remény hal meg utoljára, de nincs aki eltemesse
-
scyllarus
veterán
Őszintén szólva, már nagyon régen 5GHz-et használok, a 2.4 GHz-et már csak IoT dolgokhoz, ahol a hatótáv fontosabb a sebességnél.
5 GHz-en én 291-et mérek speedtesttel."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tibaimp
nagyúr
Nekem most ajánlotta fel a rendszer a 13.0.1.0. telepítését.
Ha jól láttam 3GB. Kb. mennyi üres helyet készítsek neki elő? (mivel gondolom ez tömörített állomány)A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Bocs, eszembe jutott még egy kérdés!
Azt hogyan tudom leellenőrizni a PC-n, hogy a telefonról a dolgaim, fotók, telefonszámok, névjegyek, sms-ek fenn vannak a Google felhőjében? Létezik erre lehetőség?
Azért kérdezem, mert olvastam itt többektől, hogy az FR (factory reset) kellett alkalmaznia, de ez gondolom töröl mindent a telefonról, így újra be kell azt állítani, ugye?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Mercutio_
félisten
AOD beallitásban az értesítési hatás szerintem amit említett.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: mitől AOD az AOD, ha a képernyőt ugyanúgy lelövi a rendszer X másodperc után és meg kell pöccinteni a kijelzőt, hogy lássam jött-e hívás/üzenet?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Gery1987
őstag
válasz Mercutio_ #744 üzenetére
A Xiaomi használja így mert ők még nem tudták megoldani, hogyan fogyasszon keveset állandó AOD mellett a telefonjai, mint a Samsung. Így csak 10mp-ig villan fel, éretsítés érkezésekor, lezárás után, vagy koppintásos ébresztés után. Ki lehet ezt kapcsolni de ahogy tapasztaltam brutálisan el kezd merülni a telefon. Szóval ez ilyen félmegoldás.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Cs1csó
félisten
válasz Gery1987 #745 üzenetére
Sziasztok, AMIT szeretnék:
HA egy USB kábellel összekötöm a Windows 10-es PC-vel a telót akkor FÁJLOKAT tudjak küldeni oda-vissza.
Amit közben NEM szeretnék: NE kezdje ez tölteni a telefont!!Amit megcsináltam:
- fejlesztő vagyok
- USB hibakeresés bekapcsolva
- USB alapértelmezés - FÁJLÁTIVTELTehát a fájlokat már tudom mozgatni de közben tölti és ez nagyon zavar
Magyarán ha konnktorba dugom tőccse, ha PC-be akkor NE tőccse.
-
Mercutio_
félisten
válasz Gery1987 #745 üzenetére
Ennek így nem sok érelme van, eszerint AOD-t ki is kapcsolhatom, a koppintásra ébresztés anélkül is megy?
Vagy van valami érdemi funkciója?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
United7078
csendes tag
Sziasztok!Valaki tudna segiteni,hogy a fülhalgatóhoz,hogy lehet beállitani külön a hangzást.Vagy a fülhöz külön.Eddig volt a telóimban.
-
scyllarus
veterán
válasz Mercutio_ #747 üzenetére
Valóban nem túl szerencsés. Nekem jó így, mert ott van egész nap előttem az asztalomon, nekem elég a 10 másodperc, ha véletlenül lemaradnék (órára is jönnek az értesítések), de azért ez nem mindenkinek felel meg ebben a formában.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Hrabovszki
csendes tag
válasz United7078 #748 üzenetére
Hang-Hangeffektek-Füllhallgatónál láttam ilyesmit..
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs