- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
1 hete csatlakoztam eme készülék felhasználói táborához. Előd: Xiaomi Redmi Note 8T. Eddig nem bántam meg, sőt. És maradjon is így. Bolti vétel (mobilcorner.hu) 79.990.- 6GB RAM/64GB tárhely. A nagyobbért sokaltam a +20 ezres felárat. Ez a 3. Xiaomi-m, remélem jól fogja bírni.
-
Ringer04
csendes tag
Sziasztok,
Én most gondolkozok telefon vásárláson. Kicsit szubjektív a cikkben lévő árazás, én bangoodról szoktam rendelni, és a 6/128as Redmi Note 10S 70ezer plusz szállítás 72ezer, a sima Redmi Note 10 ott 80ezer most, ezek áfával együtt, így hasonlítva meg jobban megéri a Note 10s mint a sima.
-
GEPESZ66
veterán
Van rajta gyárilag fólia?
Ha a kezdőképernyőn vagyok, akkor tudja a dupla koppos lezárást? -
Cyone
tag
válasz
hülyegyerek #133 üzenetére
Nem lehet, hogy Google szinkronizálás probléma volt? A Google fiókból nem jelentkeztél ki véletlenül?
-
Anubis_9
addikt
válasz
hülyegyerek #133 üzenetére
Azért ez nagyon durva...
Nekem eddig nem volt ilyen...
-
hülyegyerek
addikt
Arra ébredtünk, hogy a telefon kitörölte az összes névjegyet. Visszaállítanám a google fiókból, de a megjelenítési opcióknál csak a simkártya választható. Találkozott már valaki ezzel ?
-
Black$taR
tag
Sziasztok!
A Snapi mellett a Helio chipset is tudja az auto ki és bekapcsolást? -
cinikis
tag
Mondjuk én buta levettem a gyári fóliát,mikor az üvegfóliát raktam rá,pedig lehet semmi baja nem lett volna, max dupla védelem.
-
Sakira
tag
Nekem nem frissít az időjárás csak ha rányomok. Lehet ezzel valamit csinálni?
-
-
Cyone
tag
Három hónapja használom a telefont és még semmilyen problémával nem találkoztam. Rendben működik. Az előző Redmi Note 2 telefonom is hibátlan még mindig (kb. 4 - 5 éves).
-
Czukker27
friss újonc
válasz
Anubis_9 #120 üzenetére
Drukkolok, hogy egyedi eset legyen az enyém!
Az a baj, hogy előbb már mások is írtak hasonló dolgokat, mint amiket tapasztaltam már a reset előtt, csak nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Pl. nekem is volt, hogy vissza kellett lépnem a wifi-re, ha elmentem otthonról, ilyesmi...
-
Czukker27
friss újonc
válasz
scyllarus #118 üzenetére
Sosem szinkronizálok a felhővel, 2-3 havonta lementem, ami értékes, aztán törlöm a készülékről.
Az nem jutott eszembe, hogy egy vadiúj telónál ezt gyakrabban kell megejtenem.
Remélem, Neked jobb tapasztalataid lesznek vele, de én inkább maradok a Moto-nál. Tizenéves tapasztalat mindig őket igazolta számomra. -
Czukker27
friss újonc
Sziasztok!
Én közel 3 hónapja vettem egy ilyet, de életem szerintem legrosszabb döntése volt!!!
Bevallom, Motorola hívő vagyok, és azt hiszem, ez ezután sem fog változni, csak szabaduljak meg ettől, kevés agyagi (úgy látom, eszmei sok lesz, sajnos) veszteséggel, ha lehet!
Szóval úgy két hete, használat közben, egyszer csak elsötétült a kép, akárha se kép, se hang, és nem tudtam vele semmit csinálni, hiába próbáltam visszakapcsolni.
Aztán kis idő múlva látom, hogy az asztalon hevertében kivilágosodik a képernyő, jön Nyuszika, és elkezdi csavarhúzóval babrálni Androidot; csinált egy teljes, gyári reset-et. FAPADIG!
Azóta mélyrepülésbe kezdett a készülék, lassan már semmi másra nem használható, mint telefonálásra. Se egy mail-t nem tudok megnyitni, se a Wifi-re nem csatlakozik fel, a galériát nem tudom megnyitni, bár képet nem csinálok, hogy ne nyírjam ki a megoldásig legalább, ha maradt is valami az előzőekből rajta, és egyáltalán semmi nem működik rendesen. Még a naptárat sem tudom megnyitni, Play-áruház kuka, sorolhatnám...
A garancia az üzletben nem terjed ki adatvisszanyerésre, ha én akarom elvinni céghez/ismerőshöz, meg ugrik.
Sajnos eddig nem tudtam visszavinni, hogy legalább leheljenek bele életet, a jövőhét elején tudom megoldani.
Addig is a kérdéseim a következők lennének Hozzátok, kedves nálam sokkal inkább hozzáértőkhöz:1.: Találkozott már valaki ilyen spontán gyalulással?
2.: Mi a megoldás? Hogyan szerezzem vissza a rajta lévő, számomra fontos hanganyagokat, képeket, adatokat...?Teljesen tanácstalan vagyok.
Köszi: Czukker
-
PietPunto
tag
Sziasztok!
Hétfő óta használjuk a Note 10 S-t, egy 3 éves Redmi 4X-et váltott. Úgy gondolom jó áron jutottunk hozzá a 6/64-es variánshoz. Tartozékkal kapcsolatban kérném a segítségeteket, szokásom hogy a telefonjaimat elöl-hátul lefóliázom.
Kerestem az Ebay-en és a Banggood-on olyan fóliát amit a telefon hátoldalára lehet ragasztani, de nem találtam. Csak én vagyok béna vagy tényleg nincs olyan fólia amit a hátlapra lehet ragasztani!?
-
mgaben
senior tag
Még mondtak olyat, hogy a 2,4 és 5 GHz WiFi ssid-t válasszam szét, hátha. A régi routeren nem volt bekapcsolva csak a 2,4 és akkor nekem sem volt semmi baja. Mostanában az én mi mix 2-m is szórakozik a wifivel. Majd hétvégén visszateszem a tp link routert és meglátjuk.
-
ViragL
tag
válasz
sonaj0203 #109 üzenetére
Én kikapcsolnám az asszisztenst és az automatikus bekapcsolást is. Előbbi nem tudom mire való (de nem tűnik nélkülözhetetlennek) utóbbi pedig úgysem csinál semmi hasznosat, ha úgysem kapcsolod ki a Wi-Fit. Aztán visszaállítanám a hálózati beállításokat. [link]
Ha így sem működik, akkor marad a gyári beállítások visszaállítása. Szoftveres problémának tűnik, ha ezzel szervizbe küldöd, kb. csak egy resetet csinálnak rajta, aztán visszaküldik.
Remélem segít. -
dave987
aktív tag
Nekem az a tapasztalatom Xiaominál hogy a factory reset tiszta telepítéssel az megoldja ha bármi szoftveres probléma van. Előfordulhat akár újan dobozból kivéve hogy valami beragad,vagy később főverzió frissítés után lesz valami hülyesége.
Nem olvastam vissza a beszélgetéseteket. Ha esetleg ez már volt akkor bocsi hogy beleszóltam. -
sonaj0203
aktív tag
Igen, be van kapcsolva a wifi, a wifi asszisztens és még a wifi-atomatikus bekapcsolása is. De ha mondjuk elmegyek a házból aztán visszatérek, nem kapcsolódik vissza a wifi és nem csatlakozik a hálózathoz csak akkor, ha be lépek a wifi beállításokba és kiválasztom az aktuális wifi hálózatot.
-
sonaj0203
aktív tag
Szia!
Igen nekem sem akar csatlakozni automatikusan, akkor sem ha beállítom, bekapcsolom a helymeghatározást is.Augusztus végén vettem, akkor minden rendben volt kb. 1 hónapja csinálja ezt.
Nagyon örülnék, ha bárki, valaki, akárki tudna bármilyen, akármilyen megoldást.
Köszi -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Xiaomi tud olyat, hogy Széf, mint ami a Huawei-nél volt,vagy hasonló?
-
scyllarus
veterán
Mindig tetszett a MIUI. Végre vettem egy ilyen telefont, erre nem saját felületre cserélik?
-
ludla
őstag
És valaki használ amúgy külön appot hívásrögzítésre?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Redmi Note 10S egészen konkrétan a Redmi Note 10, csak lecserélték a lapkakészletet, kapott egy magasabb felbontású főkamerát és NFC-t. Meg vegy vastagabb árcetlit.
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest