- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Viktor38 #3088 üzenetére
Zenére csakis OneAmp Pro-t használok.
Azon belül van grafikus EQ. De előtte settingsnél be kell állítani, hogy melyiket használja (beépített, vagy rendszer). Érdekes, látom ez a progi eltűnt play-ről, pedig régen fennt volt.
Fülhallgató ha van csatlakozva, akkor tudod a Mi Hang-ban állítani a hangszínszabályzót. De ha nincs füles, akkor szól ahogy szól. Yt is. -
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
Viktor38 #1414 üzenetére
A balance-olással csak annyi gond van, hogy fülhallgatóval meg pont középen szól egyformán a jobb meg bal oldal. Szóval ha fülessel használom át kell állítani középre, ha meg hangszórót használom akkor át kell húzni egy kicsit a baloldal felé. Szóval inkább megszokom, hogy a felső halkabb.
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
Viktor38 #1351 üzenetére
Nekem 12.5.8.0. Nem tudom, hogy emiatt lehet a villogás. Még valami. Neked mikor 120 hz en megy a kijelző nem szokott kicsit akadni, ha mondjuk egy webhelyen képek közt lapozol? Érdekes mikor szöveget lapozok sokkal folyamatosabbnak tűnik, mint amikor képek között lapozok. Mikor 60 hz en megy, akkor nem látok akadozást, csak ugye akkor meg olyan elmosódott az összkép. Nem tudom ez is szoftveres probléma lehet-e. Mikor megvettem már nem emlékszem hányas miui volt rajta, de akkor mintha folyamatosabb lett volna a 120 hz is. Neked mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Total Commander
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest