Új hozzászólás Aktív témák

• Fulár

senior tag

válasz PietPunto #173 üzenetére

A fene tudja.Én Mi9t-ről vàltottam.Nagyon gyengélkedett már szegényben az aksi.
    Valóban nem lenne az-az ég és föld különbség ha váltanàl de,hogy nem bánnàd meg az is biztos!Nagyobb kijelző és mégis alig nagyobb készülék hâz ami még vékonyabb is.A 120 hertzes panel odaver!Frankóbb kamera rendszer.Erősebb hardver ami azért minimisan érezteti a hatàsát.Gyorsabb belső târoló.A két Sim mellett bele lehet pattintani az Sd kàrtyát is.A fizikai újj lenyomat olvasót én jobban preferálom mint az optikait.Szerintem gyorsabb és megbízhatóbban működik.Bár ez egyéni ízlés kérdése.Nagyobb akku ami viszont tényleg sokkal jobb üzemidőt biztosít.Érezhetősn gyorsabb töltés.Sztereó hangszórók.Amik szerintem baromi jók bár tény,hogy minimálisabban halkabbak mint mondjuk a Mi9t-m mono megoldása volt.
    Ha nem akarsz jó mélyen a pénztárcádba nyúlni és egy Csúcsmodellre beruhâzni akkor az én véleményem az,hogy ez a készék is egy kiváló alternatíva lehet a vâltáshoz!
    Ez mâr a sokadik Redmim és még egyikben sem kellett csalódnom!És bár már a Xiaomi sem a kifejezetten alacsony ârairól híres szâmomra még mindig benne van az a kis plusz ami segít abban,hogy semmiféle kéztetést sem érezzek arra,hogy âtpârtoljak bármelyik konkureens gyârtóhoz!

Új hozzászólás Aktív témák