- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
PietPunto #173 üzenetére
A fene tudja.Én Mi9t-ről vàltottam.Nagyon gyengélkedett már szegényben az aksi.
Valóban nem lenne az-az ég és föld különbség ha váltanàl de,hogy nem bánnàd meg az is biztos!Nagyobb kijelző és mégis alig nagyobb készülék hâz ami még vékonyabb is.A 120 hertzes panel odaver!Frankóbb kamera rendszer.Erősebb hardver ami azért minimisan érezteti a hatàsát.Gyorsabb belső târoló.A két Sim mellett bele lehet pattintani az Sd kàrtyát is.A fizikai újj lenyomat olvasót én jobban preferálom mint az optikait.Szerintem gyorsabb és megbízhatóbban működik.Bár ez egyéni ízlés kérdése.Nagyobb akku ami viszont tényleg sokkal jobb üzemidőt biztosít.Érezhetősn gyorsabb töltés.Sztereó hangszórók.Amik szerintem baromi jók bár tény,hogy minimálisabban halkabbak mint mondjuk a Mi9t-m mono megoldása volt.
Ha nem akarsz jó mélyen a pénztárcádba nyúlni és egy Csúcsmodellre beruhâzni akkor az én véleményem az,hogy ez a készék is egy kiváló alternatíva lehet a vâltáshoz!
Ez mâr a sokadik Redmim és még egyikben sem kellett csalódnom!És bár már a Xiaomi sem a kifejezetten alacsony ârairól híres szâmomra még mindig benne van az a kis plusz ami segít abban,hogy semmiféle kéztetést sem érezzek arra,hogy âtpârtoljak bármelyik konkureens gyârtóhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest